187 furturi si diverse


 


A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Intii vreau sa evidentiez faptul ca insemnarea  Cine stinge lumina ?      a provocat o adevarata avalanse de comentarii (6). Este enorm daca se tine cont de faptul ca toate celelante insemnari au avut in total 15 comentarii. Am remarcat ca absolut toti cei care au comentat au fost pertinenti si mai mult si-au dat numele in "clar". Consider ca temporar sunt posesorul unui "brand" cu numele Popescu-Colibasi pe care trebuie sa-l respect din cauza ascendentilor si trebuie lasat "mostenire" intact eventual cu plus valoare la dispozitia urmasilor. Ma deranjeaza cind cineva se ascunde in spatele denumirii generice de "echipa", "colectiv" sau alt "nickname" considerind ca respectivul este "fiul ploii" si intelectual se comporta ca atare si de aceea apreciez enorm cind cineva are curajul sa se "expuna" folosind numele real. Pornind de la cele rezultate in comentarii o sa reiau problema dar mai trebuie inca sa "cujet" din cauza ca nu ma ridic la inaltimea unui "politician' care are viteza de reactie cu un reportofon si o inteligenta similara.

     Am primit un mail cu urmatorul continut:
Stimate client,
Prin aceasta notificare va aducem la cunostinta ca in data de 22 ianuarie 2009 am detectat 3 tentative de autentificare a codului dumneavoastra de utilizator. Pentru a evita suspendarea contului dumneavoastra Raiffeisen Online din motive de securitate si datorita gradului ridicat al fraudei on-line, va rugam sa va accesati contul aici completand datele. Multumim pentru colaborare si nu uitati ca Raiffeisen Online nu va va cere niciodata mai mult de 2 cifre de pe cardul dumneavoastra de debit.
     Trecind peste amanuntul ca nu sunt client al bancii m-am uitat in "sursa' mesajului si am descoperit:"http://83.104.249.236/bankingWeb.htm". Cum sunt curios din fire cu ajutorul lui  ip2location  am obtinut ca rezultat   raiffeisenonline clona  .Refacind operatiunea pentru linkul original am obtinut  raiffeisenonline original.   Cum si eu lucrez cu o banca online am "scurmat " putin problema si am ajuns la concluzia ca situatia este "varza" datorata integral lipsei de profesionalism si de raspundere din sistemul bancar care ar trebui sa-mi asigure protectia combinat cu exact aceleasi calitati existente la "organili" abilitate. Cine este interesat sa urmareasca linkurile  pos-urile   tehnici evoluate    cardurile    si citeva masuri de securitate   elementare
extrasul de mai jos trebuie luat cu titlu de inventar insa :"
"Cardurile ING au cip dar incredibil pe el nu este stocata nici o informatie este doar de forma. In Germania nu mai poti de 1 an sa cumperi tigari de la automat decat daca nu probezi ca ai 18 ani. Dovada se face, introducand cardul in automat chiar daca cumperi cu, cash. Am facut-o si eu si raspunsul a fost " no information available on card" FOARTE TARE! Asa ca a trebuit sa apelez la un prieten neamt sa imi iau tigari! Da am card cu CIP! Jalnic ca dealtfel tot sistemul asta nenorocit!" poate fi real.

     Schimbind registru am gasit altceva despre :  furtul de telefoane  
pe scurt tastezi  *#06#   si obtii un cod de 15 cifre care este unic, daca ai acest cod si ai ramas fara telefon poti cere furnizorului sa-l blocheze. Mica dilema este ca pentru furnizor un telefon furat inseamna un client in plus asa ca nu fac asta implicit cu toate ca exista directive UE care ii obliga la asta normal cu aportul "competent" al "organilor" care nu se complica cu asemenea amanunte.

     La categoria diverse mi-am reamintit de horoscop dupa ce am citit cum se vede zodia . Fecioara   care ma descrie foarte bine. Din curiozitate am verificat si celalante zodii si nu ma regaseam in ele. Intrebarea mea este cum s-a facut acest "manual" din cauza ca acuma ar trebui o armata de raportori" care sa monitorizeze citeva generatii o armata de "cobai" ca sa poata obtine o sinteza in acest sens. Firesc nu puteam sa termin fara un "speech" Mircea Badea care sintetizeaza foarte bine si situatia mea in care sper sa ma ajute dumnezeu  


Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .


P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la subsolul insemnarii  de aici  

  Insemnari=187  Vizitatori=101.718  lived days=23.149  days D.P.=4.135

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"