184 I.G.T.I.- 3 sau "Victorie retro"

Insemnarea este urmarea la   I.G.C.T.I-2 

     Am remarcat ca inainte de a incepe un meci de box sau alta varianta de "kumite" antrenorul "tipa" la elev il intarita si chiar elevul de multe ori isi da palme ca sa se "capaciteze".

     Eu sunt iarasi in fata unui meci cu vechiul meu partener Branduse (presedintele A.P. 162) pe care vreau sa-l fortez sa respecte legea avind avantajul de data asta ca o fac de la un alt "level" dupa ce am obtinut "centura" de membru in comitetul executiv al A.P. 162

     Psiholologic am nevoie vitala sa-mi rememorez "succesuri" anterioare si asa am dat peste o informatie veche. De mult "explodasem"din cauza ca am constatat ca este prost folosita taxa pe care o plateam in calitate de radioamator. Ca urmare a acestei explozii a aparut   Robotel I.G.T.I.-1 urmat de   I.G.T.I.-2 si eu am fost lasat in pace pe principiul:"Cel destept cedeaza!" .
     Acuma in timp ce facem ture de stadion pe Inet pentru incalzire am descoperit cu placere urmatoarea postare:ANRCTI RENUNTA LA TAXE (link disparut) asa ca prezint o "captura".

184_lipsa_taxa

  "La 1 noiembrie 2007, intra în vigoare Decizia nr. 3173/2007 ... privind aprobarea Regulamentului de radiocomunicatii pentru serviciul de amator din România.......
Decizia au fost modificata astfel încât persoanele care vor intentiona sa obtina un certificat de radioamator sau de operator radio profesionist nu vor mai plati tarifele care se percep în prezent pentru examinare si prelungirea certificatelor.
  Dupa ce noul regulament va intra in vigoare, taxa pentru utilizarea spectrului radio penru serviciul de amator va fi eliminata ..... "

     In concluzie ce  "macaneam" eu in  06.02.2007 fiind taxat ca o "rusine pentru radioamatori"  de Francisc Grunberg YO4PX  a devenit lege in 01.11.2007  si banuiesc fara sa am date concrete ca am avut un rol in acest sens din cauza ca domnul Mihai Comanici si Presedintele IGCTI Catalin Marinescu din corespondenta purtata nu dadeau semne de prostie. Normal nu puteau divulga "sursa" care ii trata cu ironie/misto (asta in functie de originea sociala a parintilor) insa au reactionat rational si ii felicit.

     Cu aceasta motivare mai fac citeva ture de incalzire prilej cu care preiau o expresie care mi-a placut eu sunt un "contribuabil tupeist" urmarind banii mei pana in pinzele albe.

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la subsolul insemnarii  de aici  

Re:Published 05 August 2015 ptr.domnul Ciprian Sufitchi (next level)
Insemnari=184  Vizitatori=99.103  lived days=23.133  days D.P.=4.119
Datorita dumneavoastra din cele 34.505 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .
    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"