183 Cine stinge lumina ?(ver.2009)


Ante Scriptum  ca sa nu fiu "papagal" cititi intii aici in special pct.5
Sunt multe "amanunte" care ma deranjeaza si o sa ma refer la unul din ele.

     Am observat ca in Brasov iluminatul public se "aprinde" prea devreme si se "stinge" prea tirziu. La primarie exista un birou care se ocupa cu asta insa a fost imposibil ca sa fac sa schimbe ceva. De aceea ma rezum sa prezint datele problemei si poate cineva mai "coios" ca mine rezolva asta.

     Pe "surse" am aflat ca acest "fenomen" se datoreaza faptului ca aprinderea luminii este comandata de un ceas. O alternativa exista de mult si se numeste Releu de noapte RN-02 insa costa 51 RON cu TVA si se fabrica la Iasi. Daca cineva sufera de rau de "tren" il poate cumpara si loco de la  alarmebv  Probabil la nivel oras investitia se amortizeaza in citeva secunde insa nefiind necesare "licitatii" nu are nici un haz.      Este posibil ca de fapt sistemul de iluminat actual sa se comande chiar si acuma cu un releu de acest tip insa cineva din greseala sau de lene nu a reglat potentiometrul ca lumea.
     Atit pot sa fac in calitate de pensionar care imi platesc cu consticiozitate taxele locale mai ramine ca un functionar care are dubla calitate de contribuabil si de salariat la primarie sa rezolve asta practic.

     Daca este nevoie imi ofer sprijinul ca sa discut in limbaj tehnic direct cu cei care trebuie sa faca modificarea fiind "dotat" in acest sens cu studiile "superioare"de rigoare.
     Linkul de la aceasta insemnare il trimit la cei care ar putea rezolva problema insa sunt sceptic chiar daca acuma s-a descoperit ca sunt probleme cu energia electrica.

      Studiez si varianta ca sa constitui un "comando" de contribuabili de "buna credinta" care sa punem mina de la mina si sa cumparam releul urmind ca folosind metode specifice in liniste sa aflam unde dracu' este ceasul si pe "sest" fara sa deranjam "organili" sa facem modificarea.  

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la subsolul insemnarii  de aici  

Urmare  insemnarea se continua cu   str.Jepilor ora 17.00
Home
2009/01/09 Publicat weblog
Actualizata pagina la 31 Martie 2012 (varianta originala a pagini o gasiti pe weblog.ro)
  Insemnari=183  Vizitatori=98.986  lived days=23.132  days D.P.=4.118 cu regim de "duminica"
Datorita dumneavoastra din cele 36.528 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 416 in TOP.
    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi 

click spre "negustori"