182 Human faces


 


A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Constructiv eu pot sa vad anumite lucruri care probabil nu sunt vizibile in mod normal. Nu este un merit al meu cum nu este un merit al unui "camion" ca poate sa care patru tone spre deosebire de un "autoturism"


     Asa se face ca am trecut fara probleme acest test de spirit de observatie. Cum mi-am "scremut" imaginatia vizuala am gasit chiar 12 "fete". Repet nu este un merit al meu asa functionez pe "default".

Upgrade 2011 in poza este si o pisica...

     Pisica are blana de pe picioare alba, urechile sunt negre si pe spate alb/negru;

     Probabil aceasta posibilitate nu se margineste numai la aspectul vizual si de aceea ajung la concluzii mai "ciudate" care socheaza cind "mestec" o problema.

     Mai am in "sertar" citeva documentare si chiar daca am sustinut ca ma retrag este pacat de cit timp am alocat pentru ele ca sa nu le finalizez prin postarea lor cu toate ca stiu ca o sa deranjez dar trebuie lamurite niste lucruri.

     O lectie de imaginatie am primit de la o prietena a mamei mele Luminita care imi era profesoara de desen fiind si pictorita. Intr-o plimbare pe "coclauri" se opreste la un moment dat se uita in "decor" si spune :"Ce rosu fantastic este acolo!". M-am holbat cit am putut insa nu vedem nimic rosu asa ca m-am uitat compatimitor la profesoara mea. Ajuns acasa mama mi-a explicat ca pictorii vad altfel si normal nu am priceput. A trecut timpul si impreuna cu mama ajungem la o expozite de pictura a pictoritei Luminita Vincenz unde spre surprinderea mea vad si peisajul respectiv care era dotat cu o "pata" de culoare rosie. Stiam ca in "teren" nu era pata insa cu pata aceasta peisajul s-a transformat din ceva banal intr-o opera de arta.

     Am uitat sa scriu ca am repurtat un succes ca urmare a presiunii exercitate prin   ING Bank si ciobanul .   Salariatii de acolo au dat dovada ca stiu proverbul:" Cel destept cedeaza !" si mi-au returnat in cont 14 RON ca sa scape de timpit (adica eu). Le multumesc pentru acesta rezolvare.

     Tot la realizari pe 2008 bifez si faptul ca am ajuns membru in comitetul executiv al Asociatiei de Propietari 162. Istoria este lunga si inceputul conflictului este descris prin   Scrisoarea III-a .  Ajuns in interiorul "cetatii" am incepu "loco" un bombardament cu adrese asa ca functionarii mei au dispus sa-mi recalcuzeze pe ultimii trei ani cele contestate de mine si pe viitor sa nu mai ma puna la plata in sistem "gramada". Acuma isi bat capul cum sa convoace o adunare ca sa scape de mine ca nu reusesc sa ma transforme in "sagetuta". Am avut dreptate si in privinta celor doua fonduri care au disparut neexistind nici un "decont de cheltuieli" si acuma se dau de toti peretii ca sa scape cu fata curata. De fapt nu au treaba cu legea tot ce debiteaza "pila" mea Branduse are statut implicit de cutuma si nu conteaza ca incalca Legea 230 normele de aplicare a ei sau HCL Brasov privind Asociatile de Propietari

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la subsolul insemnarii  181 Mingi noi !  

  Insemnari=182  Vizitatori=88.870  lived days=23.131  days D.P.=4.117

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"