178 Tirania-angajatilor


 

     Consecvent felului meu de a fi inainte de alegerile de duminica imi vad de treaba linistit. Repet nu sunt interesat ce "incompetent" ma conduce in urmatorii patru ani asa ca prin absenta de la vot , las aceasta decizie la latitudinea "boborului". O insemnare pertinenta postata de   ovidiubufnila    care intre timp a disparut (insemnarea) m-a lasat fara obiectul jocului asa ca o sa continui cu "diaria" verbala prin clasicul monolog  

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.


Home

Published 28 Noembrie 2008
  Insemnari=178  Vizitatori=91.897    lived days=23.090  days D.P.=4.076 cu regim de "duminica"
   Datorita dumneavoastra din cele 35.200 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 

    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"