160 Manechine


 

     Cu coada intre picioare ma intorc la WEBLOG ca sa mai produc o monstra de "ghiveci". Motivul este simplu, iarasi am fost tratat cu "refuz" de sistemul de operare Linux. M-am impotmolit intr-o disketa de 1,7 MB pe care nu reusesc sa o vad/copiez. Linux este un exemplu de cite greutati poate face democratia in practica. Fiecare "creator" pe care il duce capul face cite o "distributie" de care el este multumit si o "arunca" pe piata. Daca el a considerat ca nu trebuie sa insiste pentru rezolvarea unei probleme este "naspa". Normal respectivul respecta regulile sistemului de operare dar te obliga sa faci sapaturi si sa completezi pe ici pe colo diverse fisiere ca sa poti vedea dracului ce scrie pe discheta. Satul (momentan) de asta ma intorc la un sistem de operare din 26 litere + 5 caractere suplimentare diacritice (de care nu tin cont spre disperarea puristilor)

A.S. Cu "mindrie patriotica" sustin ca "aberatile" mele din 158 Medicina de consum privind anumite aspecte medicale ale deodorantelor sunt confirmate de "organili abilitate" in articolul publicat ulterior sub titlul virtutile transpiratiei umane dovedind ca cercetarile facute de subsemnatul in "laboratorul" de 58cm (circonferinta tartacutei mele) sunt fezabile.

     Doresc sa motivez putin expresia "manechinele care apar pe sticla" folosita in insemnarea Patapievici vs Badea .Ideia acestei expresii mi-a venit datorita primei profesii a lui Tariceanu pe vremea cind era june prim si a defilat cu competenta pe podium etalind costume de "intelectual". Acolo (pe podium) oricare gisca sau giscan se poate imbraca in haina unei profesii si dind in mod corespunzator din miini picioare sau fund poate atrage aplauze. In viata reala in mod normal nu este suficienta aceasta abordare chiar daca ai fata "iuropeana" si dau citeva exemple;
     Tariceanu iese pe sticla si ritos sustine ca noul mod de taxare a gazului metan nu este la indemina inteligentei lui "stupid people" dovedind ca diploma de inginer pe care o are este la fel de valabila ca cea obtinuta de Elena Ceausescu. In situatia cind ar fi priceput care este noutatea ar fi trebuit sa anunte "boborul" ca acest mod de taxare este similar cu cazul cind la pompa de benzina litrul avea acelasi pret indiferent de cifra octanica iar acuma se masoara mai departe in litrii insa in functie de calitate (premium sau normal) pretul este diferit. Ca nu a priceput el asta nu ar fi problema dar a aparut si alt "manechin" sef in domeniu distributiei gazelor care a sustinut ca nu se pot pune contoare noi la abonati dovedind ca este si el plopist concret ar fi trebuit sa spuna ca pe "teava" de gaz care alimenteaza orasul se vor instala instrumente de masura care vor determina pretul local al gazului in functie de "cifra ocatanica".
     Varujan Vozganian in "live" a dovedit cit este de tolomac cind nu a reusit sa faca o demonstratie la "tabla" privind taxa de poluare chiar daca are barbita de profesor universitar
     Ministrul Educatiei, Cristian "Adormnitei", se trezeste vorbind ca vrea sa cheme sub arme la gradinita un nou contigent iar ulterior ministerul dupa terminarea inscrierilor la gradinita "descopera" ca nici cei "de drept" nu au toti locuri asigurate.
     Ministrul Internelor si Reformei Administrative CRISTIAN DAVID vizitind zonele inundate anunta ca:" situatia este sub control" si vorba unui "taran" situatia este sub controlul apelor. Da vina pe Ucraina insa nu explica motivul pentru care dupa 48 ore de la intarea viiturii in tara nu au fost anuntati "satenii" ca vin apele si este "naspa". Cu ocazia asta iarasi a inceput sa se vinture necesitatea aplicarii legii privind asigurarea obligatorie. Anexele la microfon care sustineau asta daca ar fi citit si legea descopereau ca statul isi lua angajamentul sa plateasca el pentru propietarii care sunt "saraci" iar judetele afectate intra in corpore la categoria asta asa ca pisica moarta tot acolo ar fi fost insa mai suventionau "obligatoriu" si propietarii din judetele care nu au treaba cu inundatile asta ca sa fie masa bogata.Cum nu am ce face fiind pensionar am intrat la Ministrul Internelor si Reformei Administrative si din C.V. lui CRISTIAN DAVID rezulta urmatoarele:
-locul nasterii: 26.12.1967, Bucuresti
-1986 Absolvent - profil fizica-chimie - Liceul C.A.Rosetti, Bucuresti
-1986-1991 Angajat al TRUSTUL DE MONTAJ UTILAJ CHIMIC Bucuresti
-1990-1993 Coordonator al Organizatiei Tineretului Universitar National Liberal
-1991 "Liberalism, socialism, conservatorism" - curs de vara - Academia Sintra, Portugalia
-1991-1993 Membru al Biroului Permanent Central al PNL
    Deci de destept ce a fost nu a reusit sa intre la facultate dupa liceu in schimb politic era Coordonator al Organizatiei Tineretului Universitar National Liberal semn ca licuriciul PNL este o locomotiva care "produce" in 2006 un "Doctor" īn stiinte economice cu tema lucrarii: "Analiza statistica a eforturilor si efectelor aderarii Romāniei la Uniunea Europeana" care acuma "tine situatia sub control".
    Nu are rost sa continui ca o tin pana dimineata cu perlele "manechinelor" si cu C.V. lor de doi bani asa ca schimb registrul ca sa respect reteta de "ghiveci" si folosesc expresia "birjarului" Valentin Stan :"Atentie domnule Gidea!" ca sa "scurm " putin in expresia folosita de raposatul Brucan "stupid people"

     Eu sunt mai transant si peste 1000 de ani expresia "stupid people" ramine valabila depinzind unde fixezi stacheta ca sa intrii in aceasta categorie. In acelasi timp daca iei un esantion din toate popoarele dezvoltate o sa observi ca si la ei exista exact aceiasi doza de "stupid people" avantajul lor fiind ca au ajuns la "majoratul" democratiei cu 200 de ani inaintea noastra. Recomand sa se mai citeasca o data cele scrise de Emil Cioran ca tare bine zice.

     Dau un singur exemplu de "stupid people" made in SUA. Marius Baranescu (guru meu in materie de I.T.) a participat la instalarea unei statii de radiolocatie americana la noi si cum se pricepea si vorbea engleza a ajuns sa lucreze cu "John" inginerul care dirija instalarea. Intr-o dimineata respectivul trecuse pe "foc automat" cu variatiuni pe tema de "Funk Yu". Marius afla ca lipseste scula cod.12345 vitala ca sa deschida lada X asa ca se uita la lada si observa ca aceasta era "sigilata" cu doua sirme groase.Il vede pe soldatul Ion de la "porci" si ii cere sa aduca un baros si o dalta. Urmeaza doua lovituri "ciobanesti" si lada X este eliberata iar John timp de o ora ramine fara sonor.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =160   Vizitatori =65781   lived days =22940

      Datorita dumneavoastra din cele 31283 bloguri existente la   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 426 in TOP .

 


pot fi contactat prin E-mail    Home Popescu-Colibasi   si Webcam Live   vrea Java


click spre "negustori"