130 Terorism


 

     Aceasta insemnare mi-a fost inspirata de o "voce".Dupa cum scriam in I.S.U. Brasov probleme ?? am dat un mail si pe urma un telefon ca sa aflu daca a ajuns mai-ul (ca asa este cu E-guvernare).Asa am intrat in contact cu responsabila de acesare a serverului de mail.De unde initial avea o voce placuta si linistita cind m-am prezentat am simtit ca a devenit foarte crispata,am primit fulger confirmarea de ajungere a mail-ului si inainte de a inchide am auzit un oftat de usurare.Rezolvind aceasta problema am trecut la baut cafeaua insa ma preocupa "oftatul" si atunci am cautat sa inteleg motivul.Din una in alta si cu ajutorul lui "dexonline" am gasit citeva definitii care parca explica ceva:
- TEROARE Groaza, spaima, frica provocata intentionat prin amenintari sau prin alte mijloace de intimidare sau de timorare. Asuprire bazata pe intimidare, timorare, amenintare
-TERORISM folosirea deliberata si sistematica a unor mijloace violente sau amenintari de natura sa provoace teama si neîncredere, panica si nesiguranta, ignorând orice norme umanitare.
- TERORIST Persoana care terorizeaza; partizan, adept al terorismului

     Stind strimb si judecind drept ce fac eu se cam incadreaza in aceasta categorie chiar "ignorând orice norme umanitare".Recunosc "spasit" ca proverbul:"A vorbit si Ion ca si el este om!" nu il consider suficient ca sa-l ascult pe Ion daca acestuia nu ii functioneaza procesorul.Modul acesta de a folosi argumente logice pe post de arma deranjeaza si creaza un disonfort pentru un interlocutor care are in dotare doua clasoare cu injuraturi selectate pe criterii insa nu poate sa le foloseasca din cauza ca nu este "injurat".
Acesta este si motivul ca sunt "solitar", cine ar vrea compania unui sarpe performant care este suficient de rapid ca sa-si muste si stapinul?

     In alta ordine de idei definitia terorismului se potriveste foarte bine chiar pentru guvernul S.U.A. care terorizeaza chiar poporul american.Ca sa explic ce sustin apelez la un exemplu cunoscut.Parintii care nu pot sa-si domine copii intelectual apeleaza la expresii de genul:"daca nu esti cuminte chem doctorul!" sau "chem militianul!" sau "vine Bau Bau".Ultima varianta se regaseste dar are alt nume "vine Ben Laden!",banuiesc ca daca acesta pune mina pe telefon si spune ca se simte cam "bolnav" imediat o sa apara o colaborare intre toate servicile specializate ca sa-i asigure deplasarea la spital si aducerea in "parametrii".Existenta lui justifica foarte multe masuri antidemocratice asa ca sunt sigur ca o traiasca mai mult decit Lenin.Se observa ca este imposibil sa "explodeze" ceva pe glog ca sa nu se anunte instantaneu ca actiunea respectiva este revendicata de filiala Al-Qaeda locala.Ca pana atunci nimeni nu stia de existenta acesti filiale iar ulterior iarasi a disparut nu este o problema, informatia avind ca "target" categoria de oameni botezata de mine"supisti".Ideia acestui termen mi-a fost data de un invitat la OTV care foarte "inflamat" acuza unii judecatori ca inghit argumentele procurorilor ca pe galuste fara sa le mestece.

     Intimplator am descoperit un link care arunca o lumina noua asupra celor intimplate la 11 sept 2001 .Nu sustin ca acesta este adevarul insa ridica citeva semne de intrebare foarte pertinente. Daca tot sunteti pe link vedeti ca este o colectie de articole unele foarte interesante (cel putin pentru mine)cum ar fi in legatura cu ADN-ul sau ca Gandirea poate schimba modul in care trupul nostru se lupta cu bolile.

     In concluzie ca sa ma intorc la oile mele banuiesc ca in cartierul Racadau/Brasov/Romania in mod clandestin exista o filiala tip Al-Qaeda profilata pe terorism intelectual care terorizeaza in special functionarii publici si are un membru identificat   aici   "Suspectul" poate fi gasit foarte usor din cauza ca nu stie tabla inmultirii si are un fel de gindire care nu ii justifica "buletinul" nefind suficient de matur.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Insemnari =130   Vizitatori =33862   lived days =22764
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"