124 OCR-autoresponder ver.lnb


     Inainte de '89 discutau doi ofiteri despre calitatea "tablagiilor".Cel de la M.Ap.N spune ca subofiterii de la circulatie sunt dobitoci spre deosebire de subofiterii "kaki".Celalant il contazice spunind ca si respectivii sunt la fel de dobitoci insa spre deosebire de primii nu sunt scosi in strada ca sa poata fi vazuti de toata lumea.Mi-am amintit de acest "banc" nu stiu din ce motiv cind am primit acest  raspuns  ( originalul ca doc ) de la primarie la reclamatia intitulata  Ecuson (originalul ca  doc. ), surpriza a fost asa de mare incit am imortalizat si momentul cu aceasta poza ca sa vedeti ce "fata" am.

     Pe scurt reclamam faptul ca de patru ori am insistat ca functionarul sa se prezinte la sfirsitul mail-ului si am sugerat si modul de rezolvare propunind trei solutii:

  • 1.instalare camera web ca sa vad in live functionarul si ecusonul
  • 2.la mail atasat un jpg cu poza fata si profil cu ecuson
  • 3.semnarea mail-ului

In functie de rezultatul "dezbaterilor" solicit sa luati o decizie corespunzatoare. In aceiasi ordine de idei propun ca ecusonul sa aiba trecute pe ambele fete poza si datele de identificare."Intimplator" am vazut multi functionari care au ecusonul intors "din greseala" pe verso.Solutie alternativa ar fi ca pe verso ecuson sa fie trecut texul :"Eu sunt prost!" si sunt convins ca nu mai apar greseli

     Cind am primit scrisoarea direct in strada am citit-o cam pe diagonala suficient ca sa remarc ca era scris "pe viitor e-mail-urile vor fi semnate de functionarul public Cornel Negrea" si mi-am bifat a doua victorie in sase luni. Acasa mi-am pus ochelarii "intelectuali" si vrind sa-mi savurez victoria am citit atent tot raspunsul si am ramas socat de faptul ca eram invinuit ca le cer sa poarte un ecuson cu textul "Eu sunt prost".Este drept expresia apare in cererea mea insa este scoasa din context si de fapt tot raspunsul era "ciudat".Sigur domnul Cornel Negrea nu a scris acest raspuns cu toate ca asa rezulta din cauza ca am ajuns sa il cunosc si stiu ca se prinde de glume mai mult nu trecea ca investitie o camera web care costa 30 lei in aceiasi categorie cu iluminatul public sau refacerea strazilor din municipiu.Mai mult nu se apuca sa pomeneasca de regulamentul de ordine interna cind din cerere rezulta ca eu il cunosc si de aceea observasem ca ecusoanele se intorc din "greseala"

     Intrigat am inceput sa fac cercetari ca sa descopar autorul si am descoperit normal ca vina ii apartine in totalitate primarului care a achizitionat fara licitatie un soft si fara stiinta functionarilor publici acesta ruleaza in fundal pe fiecare PC.Softul se numeste OCR-autoresponder ver.lnb Pe scurt acest soft "descopera" cererile uitate de functionari avind o componenta de recunoastere caractere(OCR) le traduce cautind cuvinte cheie si folosind un dictionar de fraze "tip" se face ca raspunde atasind si parafa cu semnatura functionarului. Daca corespondentul este dotat cu un "soft" similar traficul birocratic decurge normal. Softul nu este in stare sa depisteze o intentie umoristica asa ca se comporta pe principiul :"Noi muncim nu gindim!" si de aceea este si versiunea LNB….. tradus asta inseamna "La Nivel Bibilica."

Un functionar normal se rezuma sa raspunda :"pe viitor e-mail-urile vor fi semnate de functionarul public " iar daca raspundea chiar Cornel Negrea acesta atasa in fata un rind de forma:"ne cerem scuza ca a trebuit sa interveniti de patru ori pentru remedierea deficientei!" In incheiere astept un "functionar public" care sa-si revedice paternitatea raspunsului? Astept si nu scoateti functionarii in strada ! !! Ma bucur ca materialul anterior (123) a fost citit de 1179 persoane care sunt sigur nu sunt dotate cu OCR-autoresponder !!

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Home
reparat linkurile pe 31 Martie 2012
  Insemnari=124  Vizitatori =29347   lived days=22739  days D.P.=??? cu regim de "duminica"
    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi 

click spre "negustori"