088 Norme U.E.


 


A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez momentan insa stocat la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Iarasi a trebuie sa schimb tastatura. Problema eu o rezolv usor mutind scaunul in fata la alta masa care are PC aferent. Tastatura "defecta" este anexa la un PC pe care incercam sa instalez o distributie de Linux (NimbleX) foarte tentanta. Normal eu doresc ceva care nu este documentat asa ca acuma imi dau "suturi" inca cu utilitarul Lilo. Cum ma doare "fundul" am renuntat momentan si am schimbat tastura ca sa ma lamuresc eu pe mine cu notiunea de "norme U.E".

     Notiunea este foarte des folosita si le sta in git la toti producatorii iar reprezentantii nostrii ne explica pe toate tonurile ca acestea sunt sacrificii inerente ca o compensare pentru beneficile "intregrarii". Ca apare o diviziune a "muncii" in care "boborul" beneficiaza de sacrificii iar politicienii se cearta pe proprile beneficii este alta gisca.

     Toata lumea inclusiv factorii de decizie din UE sunt de acord ca noi inca avem probleme de a vedea luminita de la capatul tunelului asa ca aceste norme trebuie sa le respectam in momentul cind suntem compatibili cu ei pana atunci tindem si ei trebuie sa aiba rabdare. Se uita ca uniunea la origine a avut un scop economic care s-a pastrat si dezvoltat si care urmareste un set de standarde pentru membrii ei. Deja este obligatoriu ca produsele care se vind in alte tari sa le respecte insa problema este nuantata pe plan local.Iarasi ma intorc la Dacia mea cu trei prezoane pe membrii UE nu ii afecteaza, deranjeaza sau irita ca eu circul cu ea intre Brasov si Harman cita vreme nu scot acest "pericol public" din curtea mea RO. La fel este si problema cacarezelor din brinza de oaie. Este firesc ca acestea sa fie atent monitorizate in cazul ca produsul ajunge pe masa lor (care au matul subtire si fin) insa nu au probleme daca vecinul de peste deal avind dintii mai desi le filtreaza instinctiv. La fel daca doresti sa exportezi o "puicuta" este normal ca aceasta sa poata dovedi cu acte ca a avut spatiu vital, sub coada sa poata fi identificata prin numarul de imatriculare iar creasta sa fie dotata cu receptor GPS. Un precedent s-a creat este vorba de brinza la care initial traducatorul autohton a priceput ca local se refera la localitate dar in urma behaitului auzit cu greu a acceptat ca de fapt este vorba de piata locala care se margineste cu borne de frontiera. In spiritul acesta consider normal ca tot ce exportam trebuie sa respect cu punct si virgula normele in schimb ce se vinde pe piata local sa respecte normele interne.

     Ca noi suntem mai catolici decit papa este normal cum am explicat in "Sindromul Stockolm ver.RO si din partea celor din UE nu astept indurare ei considera firesc ca daca suntem suficienti de dobitoci sa ne facem praf economia si agricultura fara ca ei sa miste un deget este dreptul nostru legitim. Inainte de 89 aveau organe specializate care urmareau acest scop acuma facem asta noi prin munca voluntara. Asa se aleg cu o piata de desfacere care are 20 milioane de consumatori lucru care nu este de lepadat. Normal o sa ne "ajute" insistind sa facem autostrazi si cai ferate nu din grije fata de noi ci pentru ca sa nu-si strice ei camioanele si sa piarda timp cind ne aduc marfa ca devine afacerea nerentabila si ca o slaba compensare noi urmeaza "numai" sa le platim. Ii inteleg ce dracul sa faca Europa cu inca o agricultura si industrie cind si asa au probleme cu cele proprii. Mai urmeaza sa ne ceara sa schimbam denumirea tarii in Recycle Bin ca sa nu fie confuzii, normal ar trebui sa se grabeasca ca alfel facem noi un plebiscit si cerem asta si le rupem gura.

  

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

  Insemnari=88  Vizitatori=11568  lived days=22483  days D.P.=x+1

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"