074 Intimpinare 2

---begin
JUDECATARIA BRASOV
DOSAR nr.4092 din 2006
INTIMPINARE
02 octombrie 2006

DOMNULE PRESEDINTE

     Subsemnatul Dan POPESCU COLIBASI domiciliat in Brasov strada Jepilor nr.34 bl.A33 ap. 14 in baza prevederilor art.115 Cod Procedura Civila formulez urmatoara INTIMPINARE

     Am solicitat ca reclamantul BRANDUSE ERONIM sa prezinte procesul verbal al Adunarii Generale in baza caruia a fost ales presedinte,conform statutului si am primit un exemplar din actele de constituire a asociatiei. Aceste acte afecteaza 411 propietari domiciliati pe 14 scari diferite si din analizarea acestora reies urmatoarele:
-nu exista un tabel convocator iscalit de propietarii care urmau sa faca parte din asociatie conform Legii locuintei nr.114/1996
-din procesul verbal din 25.10.1998 de constituire a asociatiei rezulta ca au participat un numar de opt persoane fara sa se justifice unde au disparut ceilanti propietari pana la 411 membrii. In H.G.1275 /07.12.2000 privind aprobarea normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii locuintei nr.114/1996 se arata: Art.41-Asociatile de propietari se constituie prin hotarirea a cel putin jumatate plus unul din numarul propietarilor apartamentelor si a spatiilor cu alta destinatie decit cea de locuinta din cadrul unei cladiri-condomeniu
-din acelasi proces verbal reiese ca din opt persoane prezente au fost alesi in Comitelul Executiv sapte persoane
-acordul de asociere este iscalit de sapte persoane fara sa fie identificate prin datele din buletin. Conform H.G.1275 /07.12.2000 se prevede" Art.45 -Acordul; de asociere se redacteaza pe baza procesului verbal al adunarii de constituire si va cuprinde numele,prenumele si domiciliul propietarilor,individualizarea propietatii conform actului de propietate, contractului de vinzare cumparare ...enumerarea si descrierea partilor aflate in propietate comuna si cota parte din propietatea comuna ce revine fiecarui apartament sau spatiu cu alta destinatie decit cea de locuinta.

     Tinind cont de cele aratate mai sus rezulta ca Asociatia de Propietari nr.162. s-a constituit nerespectind prevederile legale si pe cale de consecinta nici presedintele ei nu este ales in mod legal. Rezulta ca actele prezentate nu sunt conforme legii deci reclamatia facuta pe numele meu nu are nici un fel de justificare mai mult BRANDUSE IERONIM se face vinovat de fals uz de fals cu consecintele de rigoare. In cazul ca se confirma de catre instanta cele sustinute de mine mai sus solicit in baza art.244 Cod Procedura Civila sa se suspende aceasta judecata pana se stabileste daca numitul BRANDUSE IERONIM avea dreptul legal sa ma cheme in judecata

---end

      Judecatoarea cu multa atentie m-a ascultat din din cap aprobator si a luat cuvintul avocata reclamantului.Aceasta nu a facut nici o observatie privind cele semnalate de mine si s-a multumit sa mestece cu spor guma pe care o "servea" insa a aratat cu competenta ca actele au fost inregistrate la notar si ulterior la judecatorie. Judecatoarea fiind edificata nu a mai considerat ca este cazul sa afle ce am eu de spus si a decis:"Se respinge reclamatia ca nefondata!".

      Acesta a fost momentul cind m-am blocat si am inceput sa-l inteleg pe Mircea Badea cind spune ce spune despre justitie.Normal am fost asigurat de judecatoare ca exista multiple cai legale de a contesta decizia la alte instante de judecata. Multumesc pe aceasta cale celor 16 reincarnari a lui Napoleon care cu mult tact pedagogic m-au pregatit pshihic pentru astfel de situatii.

     Miine o iau de la capat si reformulez problema norocul meu este ca asa au fost de timpiti cei care au facut minaria ca ar trebui sa fiu si eu la fel daca nu gasesc de ce sa ma agat.Ce s-a intimplat in A.P.162 seamana mult cu decembrie '89 insa tinind cont de proportii se poate denumi numai "lovitura de cvartal" Sunt curios daca cineva are curajul sa parieze ca o sa reusesc sa dezamorsez "bomba",nu cred ca imi da cineva o sansa dar asta nu este un motiv suficient ca sa nu incerc.
P.S.intre timp a mai avut loc o sedinta pe 30 octombrie cu care ocazie s-a schimbat "mecanicul".Judecatoarea Iuliana Mihai care s-a remarcat prin "gratia" cu care lua decizile a predat dosarul judecatorului Pricope Paul.Partea reclamanta nu s-a prezentat la sedinta. Pe data de 20.11.are loc urmatoarea sedinta pe care o astept cu interes normal avind pregatita "intimpinarea3"

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Insemnari =74   Vizitatori =6900   lived days =22329
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"