054 discriminare

     La TV am vazut ceva interesant. Din greseala s-a descoperit ca un ciine dresat este in stare sa descopere un tesut afectat de cancer cu o probalitate mai mare decit oricare test "stiintific". Efectiv "potaia" mirosea fiecare proba dadea de citeva ori din coada si se aseza linga "infractor". Scurt si clar iar toti specialistii umani au fost de acord ca este o metoda complementara interesanta si de retinut iar reactia "specialistilor" umani a fost previzibila si logica. Rezultatul era evident, nicaieri in cursurile memorate de respectivii nu se spunea ceva de interactiunea intre o "potaie" si cancer asa ca fara sa fie deranjati ca nu exista o explicatie "stiintifica" au acceptat "desoperirea.

     Complect alta este situatia cind un alt "animal" se comporta anormal. Ma refer la cazul particular cind animalul este un om care din greseala sau intuitie descopera a rezolvare care nu apare in nici un manual "stiintific". Cind acest "animal" face publica descoperirea instantaneu absolut toti specialistii consacrati tipa la unison ca nu este posibil si fac tot ce sa poate ca sa darime "erezia".
Acestia uita instantaneu "colectia de timpenii" afirmate in timpul dezvoltarii stiintei .

     Reamintesc citeva mai reprezentative:
- pamintul este plat
- pamintul este in centrul universului
- soarele se invirte in jurul pamintului
-nu poate zbura ceva mai greu ca aerul
- locomotiva nu se poate deplasa pe linie (afirmatie facuta de un colegiu regal)
-daca totusi se deplaseaza oamenii o sa moara in cazul cind viteza ajunge la 15 km/ora (afirmatie facuta de colegiul medicilor)
- niciodata un calculator nu o sa aiba nevoie mai multa memorie decit 0,6 MB. Timpenia a fost afirmata de un "oarecare" Bill Gate la inceputul carierei ulterior ajungind presedinte Microsoft.
- pe plan mondial o sa fie nevoie de cel mult 10 calculatoare, afirmatie facuta de unul din descoperitorii calculatorului


-La 11 martie 1878 a fost prezentat fonograful la Academia de Stiinte a Frantei iar academicianul Houillaud a spus: “Mizerabile, chiar un ventriloc o sa ne pacaleasca!” La 30 septembrie, Academia a tinut din nou o sedinta; academicianul Houillaud a cerut din nou cuvântul si a declarat ca, dupa o matura chibzuinta, îsi mentine parerea: fonograful a fost demonstratia unui ventriloc. „Fiindca – a spus el — nu este posibil ca un nenorocit de metal sa înlocuiasca nobilele organe ale graiului omenesc.”sursa:  lovendal

     Nu se accepta ca azi 06 aprilie 2006 suntem niste nestiutori fata de ce o sa stim pe 07 aprilie 2006 si asa mai departe. Acesta este motivul pentru care ar trebui ca un "animal" biped sa aiba aceleasi drepturi ca ca un animal patruped de a se comporta anormal si nestiintific.

     De fapt diferenta de "tratament" cred ca are o explicatie mai simpla. Nici un specialist nu ar dori sa aiba coada si blana ca sa depisteze cancerul insa nu ar fi deranjat daca s-ar impiedica de o problema si ar propune o rezolvare. Ar aparea si un efect secundar astfel s-ar putea deosebi de papagali obisnuiti care recita din manualele memorate.

I=54 V=1185 lived 22123 days

        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"