24 Test de "parlamentar"

 

      Daca treceti acest test puteti fi "eligibil" la oricare partid pentru a incepe o frumoasa si demna cariera de deputat sau senator.

      Mai de mult am vazut un reportaj de la parlament sau senat in care se vedea laboriosul proces de elaborare a unei legi.Era vorba de o sedinta intr-o comisie de specialitate in care se discuta despre forma care trebuie sa aiba Legea ciinilor periculosi.Reportajul a surprins momentul cind un membru a comisiei a propus ca dreptul de a detine un ciine periculos sa presupuna ca detinatorul sa aiba cel putin 18 ani la fel ca cerinta pentru carnetul de conducere.O distinsa doamna membra si ea in aceiasi comisie a ridicat o obiectie logica si pertinenta prin care arata ca fiul ei care are numai 16 ani este foarte dezvoltat din punct de vedere intelectual si are un asemnea ciine.

     Nu am urmarit forma finala a legii insa probabil acest amendament a aparut in lege.Daca considerati corecta aceasta disputa democratica atunci atunci va incadrati in norme daca nu atunci cititi ce am scris mai jos.

      Distinsa doamna nu a sezizat un mic amanunt ca este trimisa in parlament ca sa reprezinte un numar de cetateni nu sa reprezinte dorinta copilului ei,mai pe scurt distinsa doamna era intr-un conflict de interese. Ceilanti membrii nu au reusit nici ei sa sezizeze acest lucru la fel ca si profesionistii din mass-media care s-au aplecat cu multa atentie asupra acestei probleme. Despre consumatorul de informatie ce sa mai spun a receptat informatia si a luat-o ca atare.

      Se verifica vechiul proverb taranesc care spune ca fiecare popor are conducatorii care ii merita.Dolanescu si Irina Loghin se pare ca arata un standard general.

      4:13AM 9/7/04

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"