k308 "copy/paste" Intrebarea unui medic ATI: „Merita...?

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:cotidianul.ro 

Medicul ATI Amin Zahra la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara relateaza pe pagina de Facebook dedicata campaniei de vaccinare despre cazurile de imbolnaviri pe care le-a intalnit. Acesta spune ca au fost si cazuri de pacienti vaccinati la Terapie Intensiva, dar are o explicatie pentru acest lucru.

„Pentru ca au inceput sa apara tot felul de informatii incorecte, as vrea sa lamuresc o parte din ele.
Pe data de 10 septembrie, cand am predat garda, erau 12 pacienti in ATI covid, dintre care, doar un singur pacient fusese vaccinat cu Johnson pe data de 26 august si acesta avea si alte comorbiditati .
Probabil va intrebati daca am avut pacienti tineri nevaccinati, fara boli asociate, care au facut forma severa sau care au decedat?!
Ei bine, da! Am avut!
Va intrebati daca am avut pacienti vaccinati in terapie intensiva?
Da, am avut!
Dar 99% au avut schema incompleta sau au facut boala in perioada vaccinarii si toti au avut boli asociate decompensate.
In schimb, nu am avut nicio persoana tanara, aparent sanatoasa si vaccinata in terapie intensiva!
Stateam de vorba cu o doamna in varsta de 47 ani, mama, sotie si cu parintii in viata, care mi-a zis: “Nu-mi fac griji pentru sotul si parintii mei, dar cui las cei 3 copii, cine va avea grija de ei?!”.Si acum, va intreb eu:
Merita sa va riscati viata si sanatatea, doar pentru ce spune medicul x, care nu a vazut un pacient de covid in viata lui, dar este mai “vocal”?! Sau pentru ce spun toti formatorii de opinii, care vor sa iasa in evidenta cu orice pret?!
 
Sa stiti ca intr-adevar noi avem un interes cand va dorim vaccinati si interesul este acela sa nu mai vedem atata suferinta!!!
Si pana la urma, cred ca imi sta mai bine in costumul de spital, decat in combinezon.”, spune dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"