k294 "copy/paste" Antonia functionar virtual

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:descopera.ro 


 5. versiunea Cluj unde exista un functionar-virtual 

Primul functionar public virtual din Romania, Antonia, si-a inceput, miercuri, activitatea in Primaria Cluj-Napoca,  scurtand cu 40% timpul circuitului actelor in institutie   , prin faptul ca cererile sunt inregistrate direct la sefii de servicii sau birouri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

.......
„Primaria Cluj-Napoca continua procesul de digitalizare a procedurilor din administratia publica locala. Astfel,incepand de miercuri, si-a inceput activitatea primul "functionar public virtual" din Romania, numit Antonia. Simplificam accesul clujenilor la serviciile administratiei publice locale, cu ajutorul tehnologiei, noul sistem avand rolul de a diminua birocratia, de a castiga timp pentru cetatean si de a reduce costurilor administrative. Am stabilit un numar de 60 de tipuri de cereri pe care cetatenii le pot adresa online Primariei, fara sa mai vina la ghiseele institutiei. Acest lucru ne permite sa scurtam cu 40% timpul circuitului actelor in institutie, prin faptul ca cererile sunt inregistrate direct la sefii de servicii sau birouri, in subordinea carora se incepe procesarea solicitarii si pregatirea raspunsului catre cetatean”, a spus Boc.
Potrivit acestuia, cererile se pot depune de clujeni, in continuare, la ghiseele Primariei, dar si de acasa, online,si se pot atasa documente, iar, instant, Antonia va da un numar de inregistrare, va trimite cererea direct la functionarul public care are obligatia de a raspunde.
„Se elimina cozile de la ghiseele Primariei Cluj-Napoca, iar cetateanul poate urmari modul de solutionare a cererii direct pe site-ul Primariei.  Se reduce, astfel, termenul de procesare a raspunsului Primariei sub 20 de zile, fata de 30 de zile cat e acum” 
.......Inapoi la insemnarea sursa   precursor la digitalizare

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"