"copy/paste" Mihai Gadea: Bomba etnica in Romania. Cine aprinde fitilul?

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:antena3 Astazi ati vazut o stire care a revenit dupa ce primarul din Targu Mures, domnul Dorin Florea, a publicat pe Facebook ceva ce pentru foarte multi este scandalos.

Spun pentru “foarte multi” si nu spun "pentru toti" in mod intentionat. Se refera la romi, la tigani, si spune despre acestia ca femeile de etnie roma ar trebui lasate sa nasca si in cazul in care nasc fara sa fie lasate copiii ar trebui sa fie luati.

Spune ca aducerea pe lume a unui copil ar trebui sa fie o mare responsabilitate intr-un stat civilizat, iar daca un cuplu nu face dovada unei situatii financiare acceptabile, unui nivel de educatie minim stabilit de lege, dovada unui loc de munca si a unei locuinte stabile nu poate face un copil si totusi daca il concepe, statul sa-i ia copilul si sa-i ofere conditiile corespunzatoare pentru dezvoltare. A scris asta pe Facebook.

Astazi a primit o amenda de la CNCD pentru discriminare. De ce a scris primarul din Targu Mures asa ceva?

Multi au zis: este nazism. Si, sigur, daca cineva stabileste ce copii trebuie sa se nasca, din ce familii, din ce etnie, iar daca faci un copil, copilul sa fie luat, daca nu ai primit adeverinta, asta, pe fond, este o atitudine xenofob-nazista, cum vreti dvs. sa-i spuneti.

Pe de alta parte, eu cred ca domnul primar nu a facut aceasta declaratie pentru faptul ca l-a luat gura pe dinainte. A scris-o calculat pe Facebook, iar in momentul in care a aparut discutia a spus ca nu retracteaza niciun cuvant.

Si stiti de ce? Pentru ca e campanie electorala. Iar domnul primar stie foarte bine ca foarte multi oameni din aceasta tara gandesc de fapt la fel.

Stie ca foarte multi, gandind asta, are o sansa in plus sa castige inca un mandat, dupa vreo 20 de ani de cand e primar in Targu Mures.

  

Inapoi la isemnarea sursa   Primarul Dorin Florea

  

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"