"copy/paste" Florin Zamfirescu il sustine pe primar & Claudiu Maior

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:wowbiz ptr.Florin Zamfirescu

     Florin Zamfirescu il sustine pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, care a socat opinia publica in aceasta saptamana. “Ma raliez declaratiei primarului din Tg. Mures cu privire la indemnizatiile pentru copiii celor care traiesc doar din acestea, care in loc sa munceasca, mai fac un copil si nu sunt de acord ca am putea sa fim acuzati de discriminare, nici eu, nici domnia-sa!Nu sunt de acord sa sprijinim ne-munca, lenea si impostura si nu ma poate acuza nimeni de asta. Se tot vorbeste despre taierea pensiilor unor personalitati. Vreti sa faceti asta ca sa incurajati lenea, furtul si hotia?”, a postat actorul Florin Zamfirescu

     „Este vorba de o tara culcata la pamant chiar de acei care sunt subventionati pe nedrept. Inchipuiti-va cum cei subventionati stau sub plapume si procreeaza alti subventionati, care se inmultesc ca furnicile cele devoratoare de civilizatii. Nu vi se face parul maciuca? Cu ce a gresit Europa de trebuie sa indure acest fel sinistru de sinucidere? Ceausescu a pierit fiindca avea principii de neclintit, care nu se puteau schimba in fata realitatii. L-am eliminat ca sa facem si noi la fel? Atunci de acelasi sfarsit vom avea parte! Cantand Internationala!”, a incheiat Florin Zamfirescu.


Inapoi la isemnarea sursa   Primarul Dorin Florea

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"