"copy/paste" Cazul primarului din Targu Mures, in atentia CNCD

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:realitatea CNCD s-a autosesizat in urma declaratiilor primarului referitoare la faptul ca doreste ancheta sociala pentru cuplurile care vor sa aiba copii.

”Este citat pentru ora 12.00. Ne-a comunicat un punct de vedere, ceea ce inseamna ca nu vine, conform procedurii. Se va analiza acest punct de vedere cu toate elementele din acest caz. Se realizeaza un raport al dosarului, care va fi dezbatut in sedinta de Colegiul director. Acesta va adopta o decizie in acest caz. Daca prin decizie se va stabili ca acele mesaje s-a depasit limita libertatii de exprimare si am fi in prezenta unui discurs de ura, atunci domnul primar risca o amenda intre 2000 si 10.000 de lei. Ramane la latitudinea Colegiului sa stabileasca daca suntem in fata unei fapte de discriminare si daca da, cuantumul amenzii se stabileste in functie de gradul de pericol social al faptei”, a declarat presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat saptamana trecuta ca acordarea indemnizatiei de crestere a copilului ar trebui abordata intr-un alt mod decat in prezent, el propunand introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care doresc sa aiba copii, pentru a se evita situatiile in care sunt adusi pe lume copii doar ca parintii sa aiba o sursa de venit.

  "Lipsa dezbaterilor publice si a discutiilor organizate intr-un mediu adecvat nasc de cele mai multe ori legi, hotarari de Guvern si alte acte normative foarte greu de aplicat, cu urmari de cele mai multe ori ciudate. Asa se intampla si in cazul legislatiei privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului care, dupa parerea mea, ar trebui abordata altfel. Nimeni nu se poate opune dorintei de a avea un copil, insa populatia trebuie constientizata ca responsabilitatea cresterii si formarii unui copil este uriasa. De mai bine de sase ani, am atras atentia asupra acestor aspecte, dar se pare ca pe nimeni nu intereseaza. Reiau acest subiect si propun introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii, ancheta care sa tina cont de urmatoarele lucruri: dovada unui loc de munca si a unei locuinte stabile, situatie financiara acceptabila, un nivel de educatie minim stabilit prin lege, varsta minima la care un adult sa devina parinte etc."   , a scris primarul Dorin Florea, pe Facebook.

  

Inapoi la isemnarea sursa   Primarul Dorin Florea

  

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"