k288m Vloggerul Selly

 

Spre pagina de  index ver.mobil 

01 "Am picat bacul!"
02 SI MI-AM LUAT DACIE
 03 >Ministrii vs Selly
04 Declaratii Monica Anisie
05 Codruta Cerva vs Ministrul Educatiei   sursa:inprimalinie

05 testul pantofului

Ce culori vezi pe pantoful din imagine? Dr. Adina Alberts si-a provocat prietenii si urmatorii de pe Facebook la un test de autocunoastere. Felul in care percepem culorile poate dezvalui lucruri interesante despre modul nostru de gindire.

”Pantoful din imagine poate fi descris de catre dvs, ca avind culori diferite. Personal vad  vernil cu gri ! Altii ar putea vedea  roz cu alb !
In functie de veleitatile si abilitatile fiecaruia, de experienta si profesia practicata, trasaturile noastre cognitive sunt diferite.
VERNIL CU GRI inseamna gindire logica, matematica, analitica.
ROZ CU ALB inseamna gindire emotionala, artistica, creativa. Ce parere aveti?” scrie dr. Alberts pe pagina sa de Facebook.

Dvs ce culori vedeti?
Creierul uman este format din doua emisfere care se deosebesc din punct de vedere functional. In timp ce emisfera stinga este logica, matematica, verbala, analitica si temporala, emisfera dreapta este artistica, sintetica, emotionala, muzicala, picturala. Creierul echilibreaza distribuirea functiilor in mod natural fiecarei emisfere in parte, in functie de multe criterii.

Desi unele persoane sustin ca emisfera stanga este dominanta, sau cea dreapta, procesul este MULT MAI COMPLEX.
”Nu imi propun sa intru in detalii anatomice si functionale, ci doar sa subliniez ca oamenii judeca in functie de propriile lor filtre si perceptii asupra realitatii. Cat de asemanatori suntem dar totusi cit de diferiti?! Oamenii vorbesc despre “cum este ceva” insa ei nu vad acel ceva decat raportat la propriile lor preconceptii, amintiri, experiente, abilitati,” puncteaza medicul.


accesind acest  link ajungeti la ver. "Desktop"  a blog-ului

Published 08 Iulie 2020

Insemnarea= K 288  lived days= 27330


din Sept 2011     Popescu-Colibasi