k279m Alexandru Balan

  !! Inainte de a ma asculta intii vedeti sursa informatiei  Sursa:constantadeazi 

UPDATE: Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a deschis o ancheta pe numele lui Alexandru Balan. ”In urma informatiilor aparute in media, cu privire la anumite declaratii ale unui barbat ce activeaza in zona on line, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti s-a sesizat din oficiu si a demarat verificari pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.”, a informat DGPMB.

Youtuber-ul Alexandru Balan (28 de ani), zis Colo, este unul dintre cei mai urmariti volggeri din online-ul romanesc. El este din Bucuresti si in prezent are 850.000 de abonati pe canalul sau, totodata el fiind prezent pe toate retelele de socializare, unde este urmarit de alte cateva sute de mii de persoane.

Cei mai multi dintre cei care il urmaresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenti cu varste sub 18 ani.

In cadrul unei transmisiuni live de pe platforma Twitch, Alexandru Balan povesteste, in prima faza, despre experienta sexuala pe care a avut-o cu o minora, de care ulterior s-a despartit. (scroll mai jos pentru video)

Tanarul spune ca minora „era nimfomana“ si ca l-a amenintat ca il va reclama la Politie. „Eram atat de ingrozit c-o sa ma bage la puscarie copila aia, ca gen n-ai voie sa f*** minori“.

Povestea este urmata de o serie de afirmatii cel putin socante, in care Colo critica modul provocator in care se imbraca minorele din zilele noastre, apoi declara ca ar face sex cu toate.

„Eu daca nu eram in nicio relatie cu nimeni, va spun sincer, cat de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeti-ma pe cuvant.“

Desi unul dintre urmaritorii sai ii lasa un comentariu in care il numeste pedofil, Alexandru Balan continua sa-si justifice pornirile sexuale fata de minore spunand ca acestea se imbraca mult prea provocator.

El da exemplul unei adolescente pe care a vazut-o pe strada si despre care spune ca merita violata, adaugand si o descriere a modului in care ar comite fapta.

„La modul cu picioare-n gura, s-o scuipi in gura, sa-i zici “Oh! Cine-i taticul tau”, sa-i dai cu palme, s-o tii cu capul de pereti, sa-i pui asa piciorul pe fata… Eu am niste fetisuri mai ciudate, stii, gen, adica aia se vedea ca-i place sarpele. Adica, credeti-ma, ca astea nu trebuie iertate“, a spus Balan pe stream-ul live.

Mai multe persoane de pe retelele sociale au luat initiativa de a sesiza sponsorii de la care vloggerul primeste bani pentru a le face publicitate pe conturile sale. Ca urmare, doi dintre sponsori au anuntat public ca au incetat colaborarea cu Alexandru Balan.

ATENTIE! VA AVERTIZAM CA IMAGINILE DE MAI JOS CONTIN LIMBAJ EXPLICIT SI POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

"fisierul video este stocat pe youtube si  "Live streaming"

Spre pagina de  index ver.mobil 

accesind acest  link ajungeti la ver. "Desktop"  a blog-ului

Published 04 Iunie 2020

Insemnarea= K 279  lived days= 27296


din Sept 2011     Popescu-Colibasi