k183 Povestea preotului care a dus 120 de copii la mare 

 

Spre pagina de  index ver.mobil 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:adevarul.ro 

Preotul Dan Damaschin din Iasi a reusit, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor - unii din alte tari, sa adune fondurile necesare pentru a organiza o excursie la Marea Neagra pentru 120 de copii nevoiasi. Minorii provin din familii foarte sarace si cei mai multi vad pentru prima data în viata marea. Copiii au fost selectati pentru a merge în vacanta în functie de rezultatele la învatatura.

Copiii din judetul Iasi au plecat la mare pe 2 iulie si înca se afla în statiunea Mamaia, acolo unde sunt cazati în pensiuni de trei, respectiv patru stele. Revenirea lor acasa este programata pentru duminica, 9 iulie, dupa prânz. Parintele Dan Damaschin i-a însotit în tabara si ne-a declarat ca nu poate cuprinde în cuvinte fericirea copiilor care au vazut pentru prima data marea. „Slava Domnului, totul a iesit asa cum ne-am propus, poate chiar mai bine. Pot spune ca este cel mai reusit proiect de anul acesta. Nu stiu cum sa descriu starea lor de bucurie: aproape toti copiii au vazut acum pentru prima data marea, plaja, nisipul. Marea era ceva din carti sau de la televizor. Apoi, am mers cu toti 120 la plaja, toti la masa, de trei ori pe zi, ne-am jucat cu toti. Am fost în statiune, la desert, cu toti 120, de trei ori pe zi. Pizza, înghetata si alte dulciuri. Eu sunt coplesit de emotie dupa aceste zile si le multumesc tuturor oamenilor care au donat bani si au facut posibila aceasta tabara”, a precizat Dan Damaschin, preot paroh la Biserica „Nasterea Domnului” de la Maternitatea „Cuza-Voda” din Iasi.
Parintele Dan Damaschin deruleaza mai multe proiecte pentru familiile nevoiase, cu multi copii, din comunele judetului Iasi. Prin intermediul acestea peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din tara impresionati de initiativa preotului. Persoanele interesate sa sprijine proiectele parintelui Damaschin pot vizita site-ul Asociatiei „Glasul Vietii” , pe care voluntarii parintelui au înfiintat-o pentru promovarea proiectelor, îl pot contacta la numarul de telefon 0744.798.610 sau îi pot scrie pe pagina personala de Facebook.

 

 

 Articolul este mult mai amplu varianta intreaga este pe    adevarul.ro 

 

Inapoi la insemnarea sursa   tehnic

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!