k182 "copy/paste" Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa "step

 

Spre pagina de  index ver.mobil 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:gandul 

 

 

step-1

     “Pilonul II de pensii se va desfiinta, iar banii se vor întoarce înapoi la cei care au cotizat la pilonul de pensii, ei având posibilitatea sa opteze pentru bugetul asigurarilor sociale sau pentru pilonul III privat, între posibilitatea de a le administra statul acesti bani sau sa fie un privat care sa faca acest lucru", a declarat Ionut Misa, la iesirea de la audieri.

 

 

step-2

     „Nu am declarat ca voi sustine desfiintarea Pilonului II de pensii. Nici nu am în intentie sa fac acest lucru. Nu exista în Programul de guvernare aceasta masura. Am raspuns unei întrebari, care probabil a fost interpretata gresit, în legatura cu posibilitatea nationalizarii Pilonului II de pensii”, transmite Ionut Misa într-un comunicat de presa.

 

normal este  Ionut astept sa se maturizeze si sa devina Ion 

 

Inapoi la insemnarea sursa   Avem guvern!

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!