k181 "copy/paste" Acest cuplu traieste fara mancare.
Nu le-a mai fost foame din 2008!

 

Spre pagina de  index ver.mobil 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:antena3   Sursa directa:mirror.co.uk 

O femeie si un barbat din SUA au luat o decizie radicala legata de nutritia lor: ei spun ca au renuntat la mâncare aproape complet pentru ca asa traiesc mai sanatos.

Camila Castello si Akahi Ricardo manânca doar de trei ori pe saptamâna si atunci doar un fruct sau o leguma. Ei sunt adepti ai breatharianismului, potrivit Independent.

Breatharianismul este un concept conform caruia oamenii pot trai fara mâncare o perioada îndelungata. Denumirea vine de la cuvântul „breath”, din engleza, care înseamna „respiratie”.

Cei doi, care locuiesc în SUA, sustin ca nu au mai simtit senzatia de foame din 2008. De asemenea, femeia spune ca, în timpul primei sarcini, a mâncat doar de cinci ori, în noua luni. Medicii avertizeaza însa ca astfel de practici sunt foarte periculoase si nu le recomanda o astfel de dieta.

Cuplul sustine ca reusesc sa ramâna în viata cu ajutorul „energiei care exista în univers si în ei însisi” si astfel sunt „alimentati cosmic”.

Cei doi afirma, de asemenea, ca timp de trei ani nu au mâncat deloc. Acum, ei manânca doar la evenimente sociale sau daca vor sa guste un fruct.

La primul copil, am încercat sarcina tip brethariana. Foamea era o senzatie straina pentru mine si am trait cu ajutorul luminii si nu am mâncat nimic. Testele de sânge mi-au iesit perfect, iar copilul meu s-a nascut sanatos”, spune Camila.

Camila Castello si Akahi Ricardo au un fiu de cinci ani si o fiica de doi ani, dar nu le-au impus copiilor stilul de viata bretharian.

Copiii nostri stiu despre breatharianism si despre energia care exista în univers. Nu vom încerca niciodata sa-i schimbam, asa ca o sa-i lasam sa manânce tot ce vor – legume, pizza, înghetata. Ne dorim ca ei sa experimenteze diferitele tipuri de gusturi si sa manânce cât sunt în crestere. Nu ar fi corect sa le impunem stilul pe care l-am ales noi”, adauga femeia.

Camila Castello si Akahi Ricardo s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 au descoperit breatharianismul. Initiat eu au devenit vegetarieni, dupa care vegetarieni-raw, pâna când au ales breathariasnismul. Ei au spus ca un alt avantaj al acestui stil de viata este ca dau mai putini bani pe mâncare si astfel au mai multi bani pentru a calatori.

Medici nutritionisti spun însa ca o dieta sanatoasa, echilibrata este o parte importanta pentru sanatatea noastra. Fructele, legumele, cerealele, proteinele, grasimile nesaturate si lichidele nu trebuie sa lipseasca din meniul nostru zilnic.

Inapoi la insemnarea sursa   k181m Asortate-16
Free counters!