k181 "copy/paste" cercetatori în genetica explica de ce Osbourne este înca în viata dupa 40 ani

 

Spre pagina de  index ver.mobil 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:rock-on.ro 

Vocalistul Black Sabbath în anii 80 era supranumit de catre membrii altor trupe cu care mai mergea în turnee, Medicine Man, pentru ca avea mereu o valiza în care puteai gasi toate drogurile din lume.

Vocalist în Black Sabbath, Prince of fucking Darkness în cariesa sa solo, compozitor si chiar star TV, Ozzy Osbourne a reusit mereu sa ne surprinda ca este înca în viata, dupe 40 ani de lupte cu dependetele de droguri, alcool, mai nou cica una de sex, care era sa-i distruga casnicia cu sotia si impresarul sau Sharon Osbourne>.

Pentru cine nu stie Ozzy consuma zilnic o sticla de cognac Hennessy în loc de o masa copioasa, iar cocaina îi rasfata narile înca de dimineata, asa cum majoritatea dintre noi îsi rasfata papilele gustative cu cafea. În anii 80 era supranumit de catre membrii altor trupe cu care mai mergea în turnee, Medicine Man, pentru ca avea mereu o valiza în care puteai gasi toate drogurile din lume.

În 2003, în urma unui accident cu ATV-ul, a stat 8 zile în coma si s-a ales cu o vertebra fracturata, o bucata de plamân partial distrusa si clavicula fracturata.

În 19 martie 1982, chitaristul Randy Rhoads avea sa moara într-un accident de avion. Acesta si-a rupt aripa în autocarul de turneu în care Ozzy dormea.

În acelasi an, tot Ozzy, avea sa muste pe scena capul unui liliac. Potrivit statisticilor, un om moare din cauza rabiei luata de la lilieci la fiecare 9 minute. Bineînteles, nu si daca te cheama Ozzy Osbourne.

În 2010, în urma unor analize, s-a dovedit ca din punct de vedere genetic, Ozzy este un miracol medical. Iata rezultatele: vocalistul Black Sabbath este de 6,13 ori mai rezistent decât o persoana normala la dependenta de alcool, este de 2,6 ori mai predispus sa aiba halucinatii în urma consumului de cannabis si de 1,31 ori mai vulnerabil în fata dependetei de cocaina.

Cercetatorii în genetica au venit si cu plusul de informatie conform careia gena ADH4 a lui Ozzy, care este responsabila cu descopunerea alcoolului este mult mai puternica. Probabil ca si prietenul sau, Lemmy Kilmister.

Mai mult, se pare ca The Prince of fucking Darkness are doua versiuni ale genei COMR (catecol-O-metiltransferaza), o enzima care deterioreaza dopamina, epinefrina si norepinefrina. Cum se treduce aceasta informatie? Prin faptul ca dincolo de predispozitia sa pentru abuzuri de droguri si alcool, beneficiaza de consiinta de sine sporita, planifica usor tot ce are de facut si este un bun organizator.

Suficiente motive sa credem despre batrânul Ozzy ca este adevaratul Iron Man.

Inapoi la insemnarea sursa   k181m Asortate-16
Free counters!