k180 "copy/paste" Sursele

 

Spre pagina de  index ver.mobil 

  1  Carmen Dan 

    „Am observat ca cel care a initiat agresiunea a fost domnul Boureanu, nu politistul. Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Daca a procedat corect sau nu, sunt sigura ca vor stabili anchetatorii.
Din punctul meu de vedere, masura retinerii nu cred ca a fost deloc întâmplatoare. Politistul este în strada sa aplice legea, nu sa fie lovit, agresat”
„Politistul a încercat sa aiba un dialog cu domnul Boureanu. Asa cum s-a constatat, nu a fost posibil si a ales sa loveasca politistul. Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit”, a mai spus ministrul de Interne.In calitate de ministru de Interne, îi va apara de fiecare data pe angajatii ministerului care sunt pe strada si la locul de munca si fac un serviciu pentru cetatean si asigura în felul acesta gradul de siguranta al cetateanului.

  2 Godina 

     "Acum câteva minute, am vizionat declaratia de presa a doamnei ministru de interne. Am vazut o doamna extrem de timorata, citind cu mare dificultate de pe niste foi si dând foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat niste persoane publice care promoveaza iesitul în strada, dorind parca sa ne arate vinovatii pentru ce se întâmpla în tara. Sa accepte întrebari din partea jurnalistilor?? Normal ca a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum sa faca asa ceva când nu ar fi avut raspunsurile scrise pe foaie? Mi-a fost jena"

  3 Comunicatul Politiei Rutiere 

    „În jurul orelor 1.30, un echipaj de politie din cadrul Brigazii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe Bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau 3 persoane. Conducatorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, proferând injurii si ameninttari politistilor. La solicitarea politittilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un Politist cu piciorul în zona inghinala si i-a fost prinsa mana în portiera autoturismului. Barbatul a fost imobilizat, încatusat si condus la sediul Brigazii Rutiere pentru cercetari. În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de ultraj”.

  4 Potrivit procurorilor 

    Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, în sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul în zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri".
Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, în jurul orei 16.00, dupa ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca"din Capitala, unde a fost dus în noaptea de joi spre vineri, având un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar, afirmau surse medicale.
De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns si un politist implicat în incident, care însa nu a necesitat internarea.

  5_ Lazarus 

     Luis Lazarus a postat pe pagina personala de Facebook actele medicale ale lui Cristian Boureanu, dezvaluind diagnosticul pus fostului politician dupa ce ar fi fost lovit de politisti.  "Diagnotic principal: Fractura a bazei craniene. Agresiune prin forta fizica, persoana nespecificata. Agresiune veche de sase ore, traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, hematom epicranian frontal stâng. Otoragie stânga. Traumatism facial cu fractura sinus frontal stâng drept, fractur stanca temporala stânga. Stare la externare: stationar", se arata în biletul de externare facut public de Cristian Boureanu  

  6 Boureanu putea fi ”îngropat” doar din hârtii 

    Un politist care munceste în strada: ”Boureanu putea fi <îngropat> doar din hârtii” Daca agentul nu ar fi lovit sau nu l-ar fi bruscat ca sa cada si sa se loveasca, acum Boureanu nu ar mai fi avut ce sa reclame. Imaginile îl incriminau fara posibilitatea de a mai acuza la rându-i. Chiar daca agentul a actionat legal atunci când s-a aparat si l-a încatusat. Totul e sa rezisti psihic la un astfel de atac pentru ca apoi si altii vor face la fel”


Inapoi la insemnarea sursa   P.S.Boureanu 

accesind acest  link ajungeti la ver. "Desktop"  a blog-ului

 

Free counters!