PROTOCOLUL dintre SRI si Parchete 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA. (fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:luju.ro 

A aparut primul document protocol dintre institutiile de forta si ministere. În documentul prezentat de Antena 3 apar numele Laurei Codruta Kovesi, Constantin Traian Igas, ministru al Internelor din acea vreme, George Maior, director al SRI, Gheorghe Ialomi?eanu, ministru al Finantelor, iar în locul lui Catalin Predoiu este semnatura Alinei Bica.

Prin acest protocol sunt trecute câteva masuri prin care au fost monitorizati oameni de afaceri din domeniii cum ar fi petrol, combustibil, sigari, alcool, domenii cu un puternic potential financiar în baza unei hotarâri CSAT, monitorizati de grupuri de lucru.

Socanta este introducerea acestui document. 

”Monitorizarea contributiilor cu potential de evaziune si frauda fiscala ridicat, a societatilor comerciale nou înfiintate, clarificarea aspectelor practice rezultate în ultima perioada din activitatea de colectare a taxelor si impozitelor si itensificarea cooperarii interinstitutionale prin acordarea accesului comun la bazele de date specifice gestionate de catre institutiile de aplicare a legii cu atributii în domeniu si realizarea actiunilor comune pe cele noua domenii prioritare de interventie, impun adoptarea de masuri conjugate ale institutiilor de aplicare a legii nominalizare de  HCSAT 69/2010.  ”

Inapoi la insemnarea sursa   Protocoale
Home

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!