k17 Ce a visat Dan Mihalache?

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-click.ro 

    Doarme. Dan doarme. Dan Mihalache doarme. Unde doarme Dan Mihalache? Doarme în sala în care cu câteva minute în urma se aflau doi presedinti: Klaus Iohannis si omologul sau sârb Tomislav Nikolic. Ce cuvânt apare cel mai des în rândurile de mai sus? DOARME. Ce reactie a avut domnul Dan Mihalache dupa publicarea acestor fotografii? Domnul Dan Mihalache vorbeste de manipulari si pune în discutie cine e autorul fotografiei. Ar fi fost mai cinstit si interesant sa ne spuna ce a visat.
Fotografiile, publicate în exclusivitate de ziarul nostru, cu un înalt demnitar român care doarme dus în fata omologilor sârbi, au facut înconjurul tarii si au devenit subiect de discutii si glume de la nivelul ministerelor pâna în cârciumile de la sate. Au aparut imediat reactii si bancuri la aceasta ipostaza jenanta în care a fost surprins Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, în timpul vizitei oficiale în Serbia din 16 iulie. Ieri, la doar câteva ore de la publicarea fotografiilor realizate într-un cadru oficial, domnul Mihalache a avut prima reactie. Redam mai jos “explicatia” domniei-sale si ne cerem scuze fata de voi, cititorii nostri, ca e cel mai plictisitor pasaj din ziarul de astazi. Va rugam sa nu adormiti.
“Vad ca prezenta mea la Cotroceni deranjeaza foarte tare, de vreme ce o data pe saptamâna se inventeaza câte o stire care sa ma puna într-o lumina defavorabila.  Poza este o manipulare ordinara.  E vorba despre un moment în care delegatia româna astepta terminarea convorbirilor tęte-ŕ-tęte dintre presedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o ora. De altfel, cine se uita la poza observa foarte clar ca  fiecare membru al delegatiei îsi vedea de treaba lui . Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente.  Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate  , din pacate. Nu cred ca partea sîrba se preteaza la asemenea gesturi. Mai degraba... e vorba de un binevoitor român”, a declarat Dan Mihalache pentru site-ul stiripesurse.ro.

Domnul Mihalache nu neaga nici un moment ipostaza jenanta în care a fost surprins, dar o da pe atacuri politice si alte cele.

  • “Poza este o manipulare ordinara”, sustine domnul respectiv, uitând însa sa explice ce vrea sa spuna. Poate o fi fost trucata poza si, în realitate, ceilalti dormeau si domnul Mihalache tinea de sase sa nu intre brusc vreunul din cei doi presedinti din nou în sala.
  • Mai zice dânsul ca era un moment de pauza dupa întâlnirea oficiala. Ar fi fost culmea sa le traga asa la aghioase de fata cu presedintii român si sârb. Atunci ar fi fost stire de ”breaking news” pe CNN. Iohannis si Nikolic nu erau de fata, asa cum Click! a anuntat înca de ieri. Dar erau de fata consilierii presedintelui sârb si alte oficialitati din tara vecina.
  • “Fiecare membru al delegatiei îsi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente”, explica domnul Mihalache. Înaltul demnitar uita sa spuna însa care era treaba domniei-sale care sa fi necesitat o asemenea pozitie “incomoda”. Verifica rezistenta scaunului? Sau, poate, se prefacea lesinat ca sa testeze viteza de reactie a SMURD-ului sârbesc...
  • ”Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate, din pacate”. Domnule Mihalache, dar noi nu am sustinut nici un moment ca ati atipit. Ce, pareti ca picotati, motaiti, dormitati? Nici poveste. Pozele sugereaza, în schimb, ca dormeati dus, bustean, tun, butuc.
  • ”Nu cred ca partea sârba se preteaza la asemenea gesturi. Mai degraba... e vorba de un binevoitor român”. Parca ar conta cine a facut fotografia. Sau dormiti în functie de nationalitatea celor din fata dumneavoastra? Daca v-ar fi fotografiat vreun coleg român, ati fi dormit mai cu staif?
Inapoi la insemnarea sursa   Avocatul Poporului Bv.  sau  Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"