k169 "Motive pentru care poti suferi de „ceata cerebrala” 

  

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:csid.ro 

„Ceata cerebrala” este un termen utilizat pentru a descrie mai multe simptome cu care se confrunta majoritatea persoanelor în prezent: dificultati de concentrare, tulburari de memorie, dezorganizare, procrastinare, oboseala, lipsa de productivitate, incapacitate de a verbaliza, îngrijorare nejustificata, decizii pripite etc.

Cauzele unor astfel de manifestari sunt numeroase, dar vina de baza o poarta stilul de viata modern, caracterizat de stres si de grija zilei de mâine.

Cu toate acestea, daca simptomele mentionate mai devreme persista si nu sunt cauzate de stres, nopti nedormite ori de alegeri alimentare mai putin sanatoase, mergeti la un control medical, pentru ca pot semnale probleme mult mai grave.

De ce apare „ceata cerebrala”
SarcinaAnumite medicamenteCitostaticeleMenopauzaOboseala cronica sau epuizareaDepresiaInsomnieBoala lupus

 Corbi sunt multi insa numai unul este   007  la fel si oamenii au fiecare pragul lor la care intra in  "ceata cerebrala"

Inapoi la insemnarea sursa   "Propietatea"

Home

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"