"copy/paste" 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site.Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa:digisport 

Putini stiu ca Donald Trump este un mare fan al Nadiei Comaneci, care a cāstigat cinci medalii de aur olimpice. Īn urma cu 8 ani, fosta noastra sportiva a participat la reality show-ul "The Celebrity Apprentice", realizat de miliardarul american si difuzat pe postul de televiziune NBC.

Din pacate pentru ea, īn ciuda simpatiei de care se bucura din partea lui Trump, Nadia Comaneci a fost vedeta eliminata īn cel de-al doilea episod al reality show-ului. Celebrul miliardar nu a ezitat sa-i adreseze celebra replica "You're Fired" ("Esti concediata").

"Nu cred ca ar fi trebuit sa fiu eliminata, pentru ca as fi fost un element valoros al echipei", a spus Nadia, dupa emisiune. "Sunt dezamagita, dar stiu ca premiul va reveni unei asociatii caritabile", a mai spus aceasta, momentul a fost imortalizat pe sursa: youtube

Nadia Comaneci a participat la emisiune alaturi de vedete precum Trace Adkins, Stephen Baldwin, Gene Simmons Marilu Henner, Lennox Lewis, Omarosa, Vincent Pastore, Tiffany Fallon, Jennie Finch, Nely Galan, Piers Morgan si Tito Ortiz.

Vedetele aveau diferite misiuni īn jurul orasului New York, utilizāndu-si faima pentru a cāstiga diverse probe, potrivit NBC.

Cāstigatorul final, jurnalistul Piers Morgan, a cāstigat īn acel sezon titlul de "Ucenic celebru" si a avut onoarea de a dona un cec īn valoare de 250.000 de dolari unei organizatii caritabile.

Inapoi la insemnarea sursa   Asortate-11 
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"