K43 "copy/paste" o femeie

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-descopera.ro 

O femeie declarata moarta s-a trezit dupa 11 ore, la morga

O poloneza în vârsta de 91 de ani al carei deces fusese constatat la domiciliu de catre un medic si fusese transportata la morga s-a trezit dupa 11 ore, relateaza Televiziunea publica poloneza (TVP).

Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski (estul Poloniei), s-a trezit în camera frigorifica de la morga, spre stupefactia angajatilor, care au observat ca un sac de plastic de culoare neagra se misca.

"Eu am întocmit certificatul de deces. Sunt socata, nu înteleg ce s-a întâmplat, inima nu îi mai batea, nu mai respira. Am fost convinsa ca era moarta", a declarat medicul Wieslawa Czyz.

"Matusa mea nu stie nimic despre ce s-a întâmplat, are o scleroza foarte avansata. Când am adus-o acasa, ne-a spus ca îi era foarte frig si a cerut un ceai cald", a declarat Bogumila Kolkiewicz, nepoata batrânei.

Politia a declansat o investigatie în acest caz, iar medicul risca sa fie cercetat penal.

Sursa: Mediafax

Inapoi la insemnarea sursa   Medicina
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"