K43 "copy/paste" 1500 zile

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-realitatea.net 

Insa un tanar din Statele Unite socheaza medicii cu experimentul lui. Peter Filak, din Seattle, nu a mai baut apa de peste 3 ani si spune ca nu s-a simtit niciodata mai bine.

El a consumat ultimul pahar cu apa pe 5 mai 2012, iar de atunci isi asigura necesarul de lichide mancand foarte multe fructe, precum pepeni, portocale, castraveti sau ananas.

Regimul alimentar a ramas nemodificat, iar tanarul face foarte mult sport, alergand cel putin 10 kilometri in fiecare zi.

"Ma simt extrem de bine dupa ce am renuntat la apa, ganditi-va ca nu mai bag in corp zilnic clor si fluor. Stiu ca multi spun ca sunt nebun, am demonstrat insa ca se poate trai fara apa", a declarat el.

Medicii nu sunt de acord cu practica lui si avertizeaza ca, mai devreme sau mai tarziu, organismul lui va incepe sa ii joace feste.

Inapoi la insemnarea sursa   Medicina
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"