K170 mail ptr.domnul Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brasov. 

Primaria Municipiului Brasov

B-dul Eroilor nr.8, cod postal 500007

Data 05 Martie 2017

In atentia compartimentului pentru relatii publice


Domnule Torcea,


Va informez ca renunt sa mai deranjez locuitorii din Brasov care timp de opt ore se transforma in salariati la compartimentul CIC unde sunt numai harnici si muncitori.

Difuzati filmuletul "test" lumina la toti salariatii din primarie. Ma intereseaza daca primiti un feedback din care sa rezulte ca cineva este deranjat de paguba sezizata de mine si vrea sa ia atitudine. Implicit respectivul da dovada de spirit civic si se poate numi cetatean al municipiului ceilanti inca sunt numai locuitori ai municipiului  (paysan)  neavind veleitati civice .

Poate nu cunoasteti istoricul demersului meu si daca vreti sa va edificati gasiti la mine pe blog:
Cine stinge lumina-2 Cine stinge lumina-2.1 Earth Hour si Cu "stima"

Nu stiu ce contine documentul inregistrat cu numarul 27510 / 04.04.2017 (cod web: 5AF7) si ar fi util ca implicit la mail sa fie atasat si documentul petitionarului. Considerati ca fost rezolvat favorabil si inchideti subiectul.

Doamna Oana CHIRITA a ramas datoare cu un raspuns la un mail din care extrag:”Serviciul de salubritate… iese din cadrul legal stabilind ca propietarii "megiesi" sa devina "obiecte de inventar" la care sa apeleze operatorii pentru dezapezire. Pe scurt propietarii sunt obligati sub sanctiunea amenzii sa curete zapada in afara propietatii lor in locuri care apartin domeniului public si privat al municipiului situatie care este neconstitutionala.”

Efectiv nu imi mai permit sa pierd timpul cu corespondenta sterila in care primesc raspunsuri de “centralista” gen :”.. precizati concret datele carei persoane/ departament furnizor de servicii doriti sa vi le comunicam.” si chiar dupa ce am facut precizari nu a folosit la nimic. Mai multe in insemnarea Earth Hour "finis"

Nu doresc/astept raspuns la acest document!

Vă mulţumesc pentru solicitudine,

Dan POPESCU COLIBASI

BRASOV:str.Jepilor nr. 34 Bl. A 33 sc. A etaj.3 ap. 14

Profesia: pensionar (dar nu cu capul!)

Telefon: 0770.577.XXX

  Inapoi la insemnarea sursa   K170 Earth Hour finisclick spre "negustori"