cp_antiperspirant

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-kfetele.ro 

begin copy/paste

Trebuie sa renunti urgent la antiperspirant! Vei mirosi mai frumos si iti vei curata corpul de toxine!

Transpiratia este vitala pentru reglarea temperaturii corpului si pentru eliminarea toxinelor.

Avem in jur de 2,6 milioane de glande sudoripare in intregul nostru organism, insa singura noastra grija este sa le oprim functionarea normala pentru a nu mirosi urat.
Consideram ca transpiratia este rusinoasa si cheltui 550 de milioane de euro anual pe antiperspirante si deodorante. Insa noi studii medicale spun ca acest proces natural este crucial pentru sanatatea noastra. Toata lumea are un nivel de metale toxice in corp din cauza ca arsenicul, cadmiul sau mercurul se afla in mediul in care traim si in mancarea noastra.
Insa le putem scoate din organism cu ajutorul transpiratiei, daca facem sport intens sau daca mergem la sauna. In acest fel, corpul nostru poate excreta metalele grele in cantitati considerabile. 
Folosirea antiperspirantelor ar putea insa stopa acest proces natural. Cele mai multe produse se dizolva in transpiratie si creeaza un strat subtire de gel care acopera glandele sudoripare. 
Oamenii de stiinta cred ca transpiratia ne poate ajuta corpul sa se vindece. Asa ca folosirea antiperspirantelor ar putea incetini procesul. 
O alta descoperire sugereaza ca folosirea unui antiperspirant iti va face corpul sa miroase mai urat. Cea mai mare parte a transpiratiei noastre nu are miros, asa ca daca renunti la produsele de frumusete ai grija sa te speli in mod regulat si sa iti epilezi parul din zona axilelor.  
In plus, se pare ca produsele folosite pentru a reduce transpiratia pot facilita inmultirea microbilor din zonele in care sunt aplicate, facandu-ne sa mirosim si mai urat.
Cu toate acestea,trebuie sa ai mare grija daca transpiri in mod excesiv. Ar putea fi un semn de boal: diabet, artrita reumatoida, probleme cu inima, hipertiroidism, cancer.
Sursa: Dailymail.co.uk

 

 Sursa-.perspirex.ro Deodorante vs antiperspirante

Adesea, deodorant sau antiperspirant sunt cuvinte folosite ca fiind asemanatoare. Însa, exista o diferenta semnificativa între cele doua.

Deodorantele nu opresc transpiratia. În schimb, ele sunt concepute pentru a neutraliza temporar mirosul bacteriilor care traiesc pe piele. Multe deodorante contin parfumuri pentru a masca mirosul neplacut.

Antiperspirantele sunt diferite. Acestea lucreaza eficient pentru reducerea sau oprirea productiei de transpiratie la nivelul glandelor sudoripare. Odata ce antiperspirantul este aplicat, acesta formeaza un dop temporar la iesirea glandelor sudoripare, astfel încât opreste transpiratia sa mai fie eliberata.
Dopul format de antiperspirant se dizolva în mod natural în urmatoarele câteva zile, în functie de formula antiperspirantului folosit.
Substantele active din antiperspirante sunt, de obicei, saruri de aluminiu, care au fost folosite pentru a combate transpiratia excesiva de la începutul anilor 1900. Sarea de aluminiu dizolvata în apa a fost folosita prima oara, urmata mai tarziu de o solutie pe baza de alcool, care a demonstrat ca prelungeste cu mult efectul antiperspirantului.

end copy/paste
Inapoi la insemnarea sursa   este cald
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"