981 votati Ponta

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-voceatransilvaniei 

begin copy/paste

Gafa de proportii a deputatului PDL de Satu Mare, Andreea Paul. Aflata la un miting electoral organizat sâmbata de Alianta Crestin Liberala (ACL) la Cluj-Napoca, parlamentarul satmarean i-a îndemnat pe sustinatorii lui Klaus Iohannis sa-l voteze pe…Victor Ponta.. 

În plin discurs electoral, încalzita probabil de spiritul razboinic, Andreea Paul nici macar nu a realizat ca a îndemnat miile de sustinatori adunati la Cluj sa-l voteze pe contracandidatul lui Iohannis.

„Pariez pe Iohannis, pariez pe decenta, pariez pe respect, pariez pe educatie. Votati Victor Ponta si sapte zile sa le spunem românilor sa iasa cu totii la vot! Pentru ca noi dam forta viitorului României. Voi toti. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima statie: victoria!”, a spus pe scena deputatul Andreea Paul.

Pe de alta parte, Andreea Paul sustine ca nu a îndemnat sustinatorii lui Klaus Iohannis sa-l voteze pe Victor Ponta. Deputata afirma ca ar fi spus  ‘NU votati Victor Ponta!’, si ca nu s-ar fi înteles clar din cauza ca ar fi miscat microfonul.

„Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus ‘NU votati victor ponta!’. Din pacate, nu se aude totul pentru ca am miscat microfonul si ‘NU’ a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in coruptie si in mediocritate. Cred ca iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care se construieste omul politic Ponta si PSD”, a precizat Andreea Paul.

end copy/paste
Inapoi la insemnarea sursa   Misogin(a)
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"