981_cp_„Ne scuzati, dar nu ne ocupam cu violuri!”

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-psnews.ro 

begin copy/paste

Andreea PAUL (prim-vicepresedinte PNL)

Contactata de PSnews.ro, Andreea Paul (prim-vicepresedinte PNL) a declarat ca nu cunoaste cazul.

„O, Doamne, dar nu-l cunosc! Eu ma cert acum cu Rovana Plumb. Daca îmi preluati comunicatul pe care l-am transmis azi-dimineata prin biroul de presa al PNL, as aprecia enorm. De violatori sa se ocupe altcineva (n.r. – sefa PNL a spus aceasta propozitie râzând). Chiar nu ma ocup. Chiar nu cunosc cazul. Va spun drept: nu cunosc. Va trebuie un politician de profil care sa se ocupe de jurisprudenta asta. Nu cunosc cazul, domnule. Nu pot sa ma exprim doar de dragul exprimarii. Discutam la un alt nivel acum. Deci va stau alaturi, va raspund la orice problema, dar sa tina, totusi, de economie, pentru ca aici am eu expertiza. Nu ma pricep la toate – îmi pare sincer rau”, a afirmat Andreea Paul.

Cristina POSTOLACHE (membra în echipa de comunicare a ministrului Fondurilor Europene, Marius Nica)

În acelasi timp, jurnalistii de la PSnews.ro au încercat sa ia legatura cu ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, însa cea care a raspuns a fost Cristina Postolache, membra în echipa de comunicare a demnitarului: „Ne scuzati, dar nu ne ocupam cu violuri!”

„Ce scandal? Ne scuzati, dar nu ne ocupam cu violuri! Suntem Ministerul Fondurilor Europene. Am o rugaminte – când aveti solicitari pe Fonduri Europene, ne solicitati. Pe subiectele acestea, discutati cu un alt personaj. Nu stiu, luati de la partid, o pozitie a partidului”, a declarat Postolache.

La disponibilitatea noastra de a reveni, în cazul în care ministrul este ocupat, Cristina Postolache a replicat: „Nu e vorba de ocupat, dar nu comentam subiectele astea. Deci o solicitare pe fonduri europene, pentru domnul ministru al Fondurilor Europene, o puteti face. Da? Bun. Bine”.

end copy/paste
Inapoi la insemnarea sursa   Misogin(a)
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"