975_cp În capul meu nu am nimic hotarît

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gsp.ro 

begin copy/paste
din pacate pentru ea inca nu a descoperit rolul si importanta antrenorului

Halep a vorbit despre schimbarile dese de antrenori si despre ce va face în continuare.

"Pot sa spun si eu ca am schimbat cîtiva antrenori în ultima perioada. Este o parte dificila, multi jucatori schimba. Daca eu nu mai am contact vizual în timpul meciurilor sau nu mai exista comunicare între mine si antrenorul respectiv, prefer sa ma opresc decît sa merg mai departe fara nici un sens", a spus Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Halep a vorbit si despre încetarea colaborarii cu Victor Ionita si daca va continua sa lucreze cu Daniel Dobre.

"Cu Victor Ionita doar atît vorbiseram, pîna la Wimbledon. Se terminase contractul si am considerat ca trebuie sa mergem pe drumuri diferite. Nu mai era contact vizual în timpul meciurilor, dar nu ne-am certat.

Am mai încercat pe iarba un pic cu Victor, dar a fost mai bine sa ne oprim. De comun acord am hotarît ca el sa mearga acasa si eu la urmatorul turneu. Nu stiu daca a fost cea mai buna perioada în care am ales, dar sînt foarte fericita si foarte bucuroasa de ce am ales.

Înca nu stiu daca voi continua sa lucrez cu Daniel Dobre. În capul meu nu am nimic hotarît. Voi discuta cu dînsul, dar momentan voi încerca singura sa-mi regasesc echilibrul interior si sa vad ce pot sa fac la turnee", a adaugat Halep.

end copy/paste
antrenorul nu are regim de "poster" cu care trebuie sa ai contract vizual
Inapoi la insemnarea sursa   Antrenorul
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"