960_cp LifeStraw

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-antena3 

    884 de milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la apa potabila, iar diareea ucide mai multi copii decât SIDA, malaria si pojarul împreuna. Aceste date ar putea fi însa schimbate cu ajutorul unui dispozitiv de filtrare a apei.Dispozitivul LifeStraw, un tub cu o lungime de 22 de centimetri care purifica apa, a fost inventat de cercetatorii danezi în 2005. Instrumentul care poate salva vieti a primit titlul de „cea mai buna inventie a anului 2005” din partea revistei Time, precum si distinctia de „inventia secolului” din partea Gizmag. În cazul în care dispozitivul ar ajunge în tarile sarace, mortalitatea provocata de diaree ar scadea cu 40%, sustin expertii.

LifeStraw poate îndeparta în proportie de 99,99% bacteriile aflate în apa. Dispozitivul poate filtra pâna la 1.000 de litri de apa.
Inapoi la insemnarea sursa   960 Constantin Creanga sau  Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"