960_cp „Nu-mi venea sa cred”

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gandul 

Autostopistul a avut o mare surpriza: sofeul care oprise sa-l ia era chiar presedintele Uruguayului: Jose Mujica, scrie Daily Mail.

Gerhald Acosta se intorcea de la serviciu pe jos si mai mult de 30 de masini trecusera pe langa el, refuzand sa-l ia, dar a avut noroc cu  un Volkswagen Beetle, al carui soferul era  Jose Mujica, presedintele Uruguayului.

„Nu-mi venea sa cred. Presedintele tarii ma ducea acasa cu masina. Cand m-am dat jos, i-am multumit din suflet pentru ca nu toata lumea ia autostopisti de pe strada, cu atat mai putin un presedinte de tara”, a povestit Gerhald Acosta.

Jose Mujica a fost supranumit "cel mai sarac presedinte din lume" si este cunoscut faptul ca duce o viata simpla, umila.

„Un presedinte este un oficial de rang înalt care este ales într-o functie. Nu este un rege, nu este un zeu. Nu este vraciul atotstiutor al unui trib. Este un functionar public. Si atunci cred ca este ideal sa traiasca precum majoritatea oamenilor pe care o serveste si o reprezinta" , a declarat Mujica.

"Sunt numit cel mai sarac presedinte si cred ca e o afirmatie gresita. Oamenii saraci sunt aceia care lucreaza doar pentru a-si permite un stil de viata costisitor si isi doresc mereu mai mult si mai mult", a mai spus el.

Inapoi la insemnarea sursa   960 Constantin Creanga sau  Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"