960_cp Q&A

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-antena3    •   16 Mai 2015   •  

    Premiera din justitia româneasca, anchetarea penala a judecatorilor Curtii Constitutionale pentru invalidarea Referendumului din 2012, se datoreaza unui om simplu.
Diseara de la ora 21.00, în exclusivitate la Q&A cu Alessandra Stoicescu, aveti ocazia sa-l cunoasteti pe Constantin Creanga, pensionarul care, la peste 80 de ani, a facut plângeri peste plângeri pâna când Curtea Suprema a decis ca procurorii trebuie sa cerceteze felul în care judecatorii CCR au adoptat celebra erata, care a schimbat soarta Referendumului si l-a readus pe  Basescu la Cotroceni, în 2012.
Veti afla cum s-a luptat de unul singur cu sistemul, fara avocat si ce piedici i s-au pus. Pensionarul spune ca a facut totul pentru ca "nimeni nu-si bate joc de votul lui".

scuze doamna Stoicescu eu am schimbat poza dv. cu nasul in vint cu cea a pensionarului!
Inapoi la insemnarea sursa   960 Constantin Creanga sau   Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"