924 cp_Remus Cernea a depus o plângere la seful Camerei

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gandul.info 

Deputatul neafiliat Remus Cernea a declarat, miercuri ca zgomotul produs de alarma prin care sunt invitati deputatii în plen este unul exagerat de intens si iritant, aratând ca a depus o solictare la conducerea Camerei prin care cere instituirea unui alt tip de alarma, care sa nu irite parlamentarii

„Desigur ca avem foarte multe probleme, dar exista si chestiuni aparent de detaliu care au relevanta lor. Una dintre acestea este aceasta alarma pe care o puteti auzi acum, o alarma care are o intensitate ridicata, care consta într-un sunet destul de iritant, alarma prin care parlamentarii sunt invitati sa intre în sedinta de plen”, a spus Cernea.

"Remus Cernea cere conducerii Camerei ori sa renunte la acest obiect de tortura sonora, ori sa regleze macar sunetul la o intensitate mai mica. ”Ascultat timp de minute intregi (15 – 20 sau chiar mai mult) si repetat uneori de 3-4 ori pe zi, sunetul produce disconfort persoanelor aflate la nivelul P1 (parlamentari, jurnalusti pesonalal Parlamentului, invitati)”, isi justifica Cernea solicitarea."  enational.ro 

El a precizat ca utilitatea unei astfel de alarme este evidenta si ca e important sa existe un astfel de semnal.

El a aratat ca a depus o solicitare la Biroul Permanent al Camerei prin care solicita un al tip de alarma, respectiv un alt mod de a-i anunta pe parlamentari sa intre în sedinta de plen, care sa nu irite nici pe parlamentari, nici pe jurnalisti, nici pe cei care lucreaza în aparatul administrativ si care sunt„siliti” sa „suporte” în fiecare zi cu sedinta de plen acest zgomot.

„Ar trebui sa fie un sunet sau un îndemn spus, o voce care sa spuna «Va invitam la sedinta de plen». Poate fi o voce de femeie sau de barbat, pot fi alternative, ca tot am vorbit de egalitatea de gen. Ar face o impresie buna si pentru oricine vine sa viziteze Parlamentul”, a spus Cernea.

El a aratat ca a auzit prima data aceasta alarma când a devenit deputat, în 2012.

Aceasta alarma, la care a facut referire Cernea, este folosita la Camera Deputatilor cu scopul de a invita deputatii sa intre în sala de plen.

Zgomotul produs se aude cel mai intens pe holurile care deservesc sala de plen. Alarma este folosita, uneori, câteza minute, dar exista si cazuri când functioneaza si câteva zeci de minute, în situatii în care rezenta deputatilor în plen e considerata imperativa.

Aceasta alarma exista doar la Camera Deputatilor, Senatul neavând un astfel de sistem de invitare a senatorilor în plen.

Dupa declaratiile sustinute de Cernea pe holul plenului Camerei, intensitatea zgomotului produs de alarma a fost redus.

7 Comentarii

#1gagax11.02.2015 15:45 Dl Cernea uita sa-si dezavluie marea sa grija: daca alarma contine si ultrasunete, ii deranjeaza si pe delfini.

#2N.N11.02.2015 15:58 Soneria prin care sunt chemati deputatii la sedintele de plen este cea mai importanta problema din aceasta sesiune parlamentara care il framanta pe alesul poporului.

#3vlad11.02.2015 16:32 Un sunet de bici ar fi mai potrivit.

#4dan11.02.2015 16:36 Omul asta e total inutil.

#5jalabert11.02.2015 16:39 analfabetul asta nici macar licenta nu a fost in stare sa si-o ia. bai avem un parlament numai de *. alina gorghiu o tuta cu facultatea dimitrie cantemir si un doctorat de 9 ani neterminat care nu a lucrat in viata ei. cocalarul astalalt nu a fost in stare sa-si termine facultatea de filosofie. numai analfabeti plini de bani in parlament. viitorul suna bine!

#6Izmene11.02.2015 16:58 Tipul asta e mortal ,cel mai folositor parlamentar ,are idei de om normal ,inclusiv cea pentru delfini umani .Bravo ma Cernea te voi vota mereu ,viata noastra fara tine ar fii terna ia cel de la Gandul nu o sa mai aiba inspiratie sa faca asemenea stiri fantastice. Deci e indispensabil.

#7JuJe11.02.2015 18:16 Au,, rezolvat,, totul in Romania si acum a ramas doar chestiunea alarmei.Ce ne mai stresati?Puneti un anunt pe usa ,Liniste.Sala de dormit.Individul asta are mintea mai creata decat parul ala facut inele.Cum apare cu o ideie,tot romanul e in soc de impresile artistice ale ,,geniului,, ajuns la butoane de conducere.Asta nu-i bun nici de delfin la circ,ai faceam toata ziua cucuie in cap cu galeata de scrumbi .

Inapoi la insemnarea sursa   924 Cernea si alarma
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"