cp_Dosar clasat în cazul lui ÎPS Teodosie

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")
Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-ro.stiri.yahoo 

begin copy/paste

  

Arhiepiscopul Tomisului a fost scos de sub urmarirea penala.

Dosarul în care Arhiepiscopul Tomisului era cercetat pentru luare de mita a fost clasat. Directia Nationala Anticoruptie Constanta i-a comunicat Înalt Prea Sfintitului Teodosie ca a fost scos de sub urmarirea penala.

Acesta a declarat ca la mijloc a fost vorba de o donatie pentru care a fost eliberata si chitanta, dar în ancheta nu s-a tinut cont de document.

Ancheta a început în urma cu 5 ani, iar acum dosarul a fost revizuit, la cererea procurorului general, si, dupa verificari, DNA Constanta i-a transmis o adresa din care reiese ca dosarul penal a fost clasat, el fiind scos de sub urmarirea penala.

Potrivit unui comunicat al DNA, în martie 2009, Teodosie Petrescu, în calitate de decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Ovidius Constanta si Arhiepiscop al Tomisului, a primit de la o persoana suma de 850 de euro, pentru a facilita înscrierea acesteia ca student în cadrul facultatii si hirotonisirea ca preot.

  

end copy/paste

  

insa din  IPS live parca este mai nuantata problema

  

Inapoi la insemnarea sursa   904 Dosar clasat
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"