Nr reg: RB/RPRJ/305/27.11.2013
Buna ziua domnule Dan POPESCU - COLIBASI,

Acum vine Craciunul, imediat Pastele si trebuie sa stiti din timp ce va asteapta la anul. Cum noua ne plac lucrurile facute din timp, va oferim cateva informatii ce va vor fi utile in 2014.

Ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de mijloace moderne de plata prin care pot economisi timp si bani. Astfel, din ianuarie 2014, lansam o noua versiune a serviciului de internet banking, fara costuri de administrare, ING Home'Bank cu PAROLA si SMS. Daca optati pentru noua versiune a serviciului, veti putea efectua operatiuni in siguranta, fara digipass si fara comision de administrare.

De asemenea, va reamintim ca prin terminalele (bancomat, multimat, plati expres) puse la dispozitie in locatiile ING Bank, aveti acces la operatiunile de depunere/retragere numerar, transferuri, schimburi valutare, precum si posibilitatea de a tipari informatii despre conturile si tranzactiile dumneavoastra.

Va incurajam sa folositi aceste canale alternative pentru a face tranzactii rapid si fara sa mai depindeti de programul bancii, dar si cu costuri reduse fata de operatiunile efectuate la ghiseu.

Dupa cum va spuneam, noua ne plac lucrurile facute din timp. Astfel, va anuntam ca incepand cu 10 februarie 2014, dobanda pentru conturile curente in valuta va fi 0 si vom aduce modificari listei de taxe si comisioane, pe care le puteti consulta in anexa atasata.

Aceste actualizari vor intra in vigoare fara a mai fi necesare alte formalitati din partea dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti de acord cu informatiile prezentate, va oferim, fara niciun cost suplimentar, posibilitatea de a incheia parteneriatul cu ING Bank pana in data de 10 februarie 2014, in ING Office-ul sau Agentia ING Bank de care apartineti.

Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram ca vom continua sa va informam in legatura cu evolutia produselor si serviciilor oferite de ING Bank. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la infocont@ing.ro.

Cu stima,
Ela Banu
Sef Departament Relatii Clienti
ING Bank NV Amsterdam-Suc. Bucuresti
Stefan Radu
Director Dezvoltare Produse Retail
ING Bank NV Amsterdam-Suc. Bucuresti
ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Bl. Iancu de Hunedoara, Nr. 48, Sector 1, 011745, Bucuresti, Romania SWIFT: INGBROBU, Cod de Inregistrare Fiscala: RO 6151100
Registrul Comertului: J40/ J40/16100/1994 Registrul Institutiilor de Credit: RB-PJS-40-024/18.02.99
Inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 273. www.ing.ro
 
Aceasta reprezinta o notificare oficiala a ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti. Va recomandam sa pastrati acest mesaj pentru referinte ulterioare. Acest mesaj este trimis in mod automat. Orice raspuns la acest e-mail nu va ajunge la destinatar. Pentru orice detalii suplimentare aveti la dispozitie datele de contact mentionate mai sus.

click spre "negustori"