808 E-mail "circular" trimis la cinci ziaristi "de bine"

    Sunt ferm convins ca fac un demers utopic si " Flashnet " isi continua mersul triunfal spre noi "succesuri"(citat EBA) prin "Iluminat inteligent".Asta nu ma impiedica sa incerc sa fac putin un masaj la neuroni la cinci "distinsi" si profesinisti ziaristi/ziariste din "tirgul" meu  (locuind aici din 1947). Ce este mai jos a fost trimis particularizat la fiecare din ei. Pornind de la acest E-mail cu resursele mele limitate caut sa adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.   

Stimata doamna /domnule!

 Am citit cu mult interes articolul semnat de dumneavoastra  si sunt de acord cu dumneavoastra ca este un proiect grozav insa opinia mea este mai nuantata si o gasiti in   Iluminatul inteligent II (anexat).

            Daca raspundeti sper sa va ridicati peste "prestatia" ziaristei  Alina Pop  cum se poate face economie la caldura in scoli. care considera ca o electrovalva de 1000 Euro reduce facturile la energia termică  cu circa 25-30 la suta. Cerind precizari imi transmite  cel mai onest este sa cereti informatii direct  ca sa descopar eu daca consilierul Mara chiar este timpit sau face numai pe timpitul.

            Accept ca o firma  sa cumpere publicitate si in spatiul respectiv sa bata cimpii cit vrea fara sa fie afectata creditabilitatea ziarului insa pentru cetateanul normal sunteti formatori de opinie si ei cred ca inainte de a scrie articolul aveti cel putin trei surse distincte care va fundamenteaza cele afirmate iar articolul trebuie sa fie echidistant nu "promo" pentru una din parti, teoretic totusi reprezentati interesul comunitatii nu al firmei Flashnet.

            Cum dumneavoastra  ma reprezentati pe mine (cetateanul "de rind" din Brasov) va imputernicesc sa  mai verificati o data ca sa confirmati “succesuri” anterioare:

-randamentul  proiectului 2009 wireless municipal

-eficenta proiectului 2010  cu iluminatul inteligent pe str. Apollo inteliLIGHT

-randamentul proiectului pilot din 2010 cartierul Astra

- 97 de dispozitive InteliLight  sunt instalate in 2012 pe strazile Neptun, Crinului si Avram Iancu   oare mai functioneaza?

-intrati la primarie in posesia documentatiei tehnice care justifica contractul cu Flashnet

Asa aveti documentarea si materia prima pentru un articol care sa dovedeasca viabilitatea proiectelor lansate de Flashnet pe "bune" nu din gura.

            Am remarcat ca cei cinci ziaristii parca sunt absolventii aceiasi clase de "canto" si dau un test de angajare pe linie de PR la Flashnet. Teoretic ziaristii ar trebui sa reprezinte interesul cetatenilor asa ca va intreb :"dormiti linistiti??". Ca pensionar pot fi inconstient si sa “macanesc” chiar daca prin asta dezinformez cetatenii insa ca ziaristi puteti sa va comportati la fel ?

            Acest E-mail a fost trimis  ziaristilor Mihaela Parghel, Ionut Dinca, Simona Suciu, Radu Coltea si lui Traian Itu.

            Normal ma astept la un raspuns asta daca ati uitat de proverbul taranesc mostenit de la parinti:”Sa faci pe  mortul in papusoi!” Mailul il postez la mine pe blog anexa la insemnarea "Scribii" unde rezerv loc si pentru raspunsul dumneavoastra pe care il postez integral.

               Consider firesc ca un ciine comunitar sa stabileasca dind din coada pe cine latra si in fata cui se gudura  insa un ziarist  "comunitar"  trebuie sa inteleaga mai bine de fapt pe cine reprezinta. Inteleg si accept ca o firma sa faca toate presiunile legale si ilegale ca sa obtina cistig insa detest "microbistii" care intra intr-o tabara de amorul artei si ca sa va asigur totusi un cistig ofer:  

  -daca proiectul o sa functioneze real  cumpar cinczeci portii Pizza iar "ziaristul/ziarista" decide cui  le da  insa ma astept la reciprocitate. Precizez ca acest angajament il iau simultan fata de toti cei cinci ziaristi a caror "opera" am monitorizat-o.  

  -Baza de calcul  pizzahot  unde Pizza  Quattro formaggi =19.5 RON  x 50buc=975 lei. Am deschis linia de creditare, suma este in cont si va asteapta!  

  Suplimentar accept sa fiu filmat stind in genunchi pe strada Republicii colt cu Piata Sfatului avind tarina  pe cap spunind cu voce tare:"Eu sunt mic nu stiu nimic!".Va tin balamalele sa tineti acest pariu? Este un  pariu de nerefuzat pentru un "fomist"  

            Asi fi incintat daca raspunsul dumneavoastra ar fi logic si pertinent anulind argumentele mele  ca sa pot sa-i rup gura lui Mircea Badea care sustine:"presa este o cloaca de pupincuristi!"

P.S. – cred ca este prima data cind un cititor iese din front si are tupeul sa va traga putin de mineca!         De fapt va cam lasa cu neuronii pe pereti!

      -  ca sa argumentez ce sustin in "Iluminatul inteligent_ver.4.doc" am folosit 1955 cuvinte. Ziaristii "turbo" au transat problema astfel:Simona Suciu=267, Ionut DINCA=176, Mihaela Parghel=574, Radu COLTEA=360 si cel mai "vorbaret" Traian Itu 555+176

    -  Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,...”

   -  de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Anexa cu articolele monitorizate:

– Mihaela Parghel  Iluminat inteligent si butoane de panica în Brasov   monitorul.expres@gmail.com

– Ionut DINCA  Primaria cauta constructor pentru a monta...   bzb@bzb.ro

– Simona Suciu Brasovul va avea din toamna un sistem de iluminat public inteligent..   contact@adevarul.ro

– Radu Coltea  Brasovul va avea iluminat inteligent si supraveghere video   stiri@transilvaniaexpres.ro

– Traian Itu  Aproape 8 milioane de lei vor fi cheltuiti..   si  Bv. va avea, de anul acesta, iluminat inteligent ..   contact@newsbv.ro

Published 25-27 noembrie 2013
Inapoi la insemnarea sursa   808 Scribii
Home

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"