|
Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa-jurnalul.ro
În volumul sau "World Without Cancer", autorul american Edward Griffin
descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de
marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita
si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de Agerpres.
Este
un fapt demonstrat faptul ca aceasta substanta distruge repede celulele
canceroase. Autorul ofera mai multe informatii despre vindecarea
bolnavilor de cancer gratie B17, precum si explicatiile stiintifice ale
actiunilor sale si ridica întrebarea 'De ce medicina conventionala nu
recurge la aceasta pe scara larga împotriva bolii înselatoare?'.
Griffin
sustine ca vitamina B17 nu este utilizata în medicina conventionala nu
din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale
în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe
cercetare si tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe
productia armatei de substante chimice destinate sa lupte împotriva
bolii.
Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o
industrie farmaceutica dominanta în lumea noastra.
Vitamina B17,
care ucide cancerul, este continuta în special în sâmburii de caise.
Acestia au fost declarati oficial medicament împotriva tuturor tipurilor
de cancer înca acum 35 de ani. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial,
dr. Max Gerson si-a tratat cu succes pacientii cu acest remediu si l-a
inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se
gaseste în sâmburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere,
precum si în semintele de mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele
soiuri de fasole si struguri. De asemenea, în unele plante si multe alte
produse pe care omul modern nu le utilizeaza în mod curent în
alimentatie.
Modul actual de viata ne face sa consumam produse
din faina rafinata, mult zahar, ulei de gatit si alte produse
industriale si procesate, în timp ce alimentele organice naturale au
fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii nostri au mâncat
alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un
eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din faina bruta si chiar
pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fara sa stie, la vitaminele
necesare pentru o viata sanatoasa, ferita de boli, inclusiv amigdalina
(B17).
Vitamina B17 a fost interzisa pentru tratamentul
cancerului acum 35 de ani, chiar daca numerosi savanti sustineau ca,
daca o persoana ar consuma zilnic aceasta vitamina, ea nu ar dezvolta
cancer, sustine autorul volumului mentionat. Potrivit acestuia, gigantii
farmaceutici, precum si Ministerul Sanatatii al SUA au exercitat
presiuni uriase asupra Directiei de control pentru calitatea alimentelor
si medicamentelor, care a declarat drept ilegala comercializarea
vitaminei B17, împreuna cu informatiile atasate despre efectele sale
terapeutice împotriva cancerului, precum si vânzarea unor categorii de
fructe proaspete si sâmburi de caise.
Tactica mai includea
raspândirea de zvonuri ca sâmburii de caise si de migdale contin cianura
si ca aceasta i-ar putea otravi pe cei care le manânca. Dar adevarul
este ca nimeni nu s-a otravit din aceasta cauza pâna în zilele noastre,
chiar daca a consumat în cantitati mari sâmburi de caise sau migdale,
scrie Edward Griffin în volumul sau.
Inapoi la insemnarea sursa 758 copy/paste
| |