722 copy/paste "colegii" pedigri

   

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-cotidianul.ro 

Guvernatorul Mugur Isarescu, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruta Kovesi, fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, si psihoterapeutul Aliodor Manolea se afla pe lista MApN cu avansari īn grad din 2011 si 2012 īn care au fost constatate nereguli, relateaza MEDIAFAX.ro.

Īn listele MApN se afla persoanele īn cazul carora au fost acordate grade militare īn rezerva ori s-au realizat avansari īn grad īn rezerva, īn 2011 si 2012, fiind constatate nereguli de catre minister. Īntre cei mentionati īn listele MApN se numara guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, care a obtinut īn 2011 gradul de colonel dupa ce fusese locotenent, conform sursei citate.

Un alt caz, tot din 2011, este al fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, care a ajuns din locotenent, maior la gradul de colonel. Totodata, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a primit gradul de colonel din statutul de absolvent. Aceeasi situatie este īn cazul procurorului general Laura Codruta Kovesi, care a obtinut gradul de locotenent-colonel, anterior fiind absolvent. De asemenea, fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a obtinut īn 2011 gradul de colonel, dupa ce īl detinuse pe cel de locotenent-colonel.

Īn plus, īn listele de la MApN apar inclusiv psihoterapeutul Aliodor Manolea, care īn 2011 din capitan a devenit colonel, dar si analistul Bogdan Chirieac, ajuns de la caporal la colonel.

Totodata, īn situatia prezentata de Ministerul Apararii pentru avansarile īn grad din 2011 mai figureaza primarul Buzaului, Constantin Boscodeala (de la locotenent la capitan), senatorul independent Chirvasuta Laurentiu (de la locotenent-colonel, la colonel), fostul primar de Botosani Catalin Flutur (de la sublocotenent la colonel), dar si fostul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur (de la locotenent –colonel la colonel).

Īn plus, pe listele din 2011 mai apare primarul de Tīrgu Jiu, Florin Cīrciumaru (de la locotenent-colonel la colonel), fostul sef al ANI, Catalin Macovei (de la maior la locotenent-colonel), fostul secretar de stat īn Ministerul Muncii, Nicolae Ivaschescu (de la locotenent-colonel la colonel), fostul sef al TVR, Alexandru Lazescu (de la locotenent la colonel), senatorul UNPR Ovidius Marcutianu (de la sublocotenent la locotenent-colonel), fostul presedinte al CJ Buzau, Victor Mocanu (de la maior la locotenent-colonel), deputatul Dan Ilie Morega (de la locotenent la colonel), deputatul Eugen Nicolicea (de la locotenent-colonel la colonel).

De asemenea, procurorul sef al DIICOT, Codrut Olaru, a fost avansat de la gradul de caporal, la cel de locotenet colonel. Ulterior, i-au mai fost acordate grade īn rezerva ajungānd colonel. Pe lista MApN mai apar primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc (de la locotenent la colonel), deputatul Cezar Preda (de la locotenent la colonel), fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon (de la locotenent la colonel), actualul primar de la Slatina, Darius Vālcov (de la sublocotenent la maior). Si fostul director Metrorex, Gheorghe Udriste, a obtinut gradul militar de colonel, dupa ce fusese locotenent.

Totodata, īn 2011 au mai fost acordate grade si fostului ministru de Finante, Bogdan Dragoi (absolvent de studii superioare devenit maior), deputatului Nicolae Paun (de la soldat la locotenent colonel), senatorului PDL Ion Ruset (de la caporal la colonel) si deputatului PDL Alin Trasculescu (de la fruntas la locotenent-colonel)

De asemenea, īn lista īnaintarilor īn grad īn rezerva din 2012 mai apar fostul presedinte al CJ Iasi, Constantin Simirad, care din sublocotenent a devenit colonel, dar si fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, devenit din locotenent-colonel, colonel. Pe lista celor care au primit grade īn rezerva īn 2012 apare Emilian Schwartzenberg, care a devenit, de la absolvent de studii superioare, locotenent colonel. Si realizatorul TV Vlad Enachescu a obtinut grade militare, īn 2011 ajungānd de la absolvent sublocotenent. Iar lista nu se opreste aici.

Ministerul Apararii a anuntat ca īn anii 2011 si 2012 a descoperit 835 de cazuri īn care au fost acordate grade īn rezerva ori s-au realizat īnaintari īn grad īn rezerva care nu au īndeplinit conditiile legale, din cele 1.462 de cazuri īnregistrate la minister. Autor  Ioana Radu   Publicat Vineri, 03 august 2012

Inapoi la insemnarea sursa   722 "colegii" M.Ap.N
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"