707_cp Patru OFITERI SRI sunt JUDECATI pentru ca AU OMORÂT ÎN BATAIE UN HOT


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-evz.ro 

Autor: Cristina Botezatu

Patru fosti angajati ai Serviciul Român de Informatii Timis ar putea ajunge dupa gratii, fiind cercetati pentru purtare abuziva si lovituri cauzatoare de moarte.

Sursa: Codrin Prisecaru

Cei trei capitani si un locotenent colonel au fost trimisi în judecata pentru ca au omorât în bataie un hot prins la furat de fier vechi.

Crima ar fi avut loc anul trecut, chiar în curtea sediului SRI Timis.

Capitanii au sustinut în fata anchetatorilor ca ei au îndeplinit numai ordinele date de celalalt angajat SRI, mai mare în grad decât ei. Întâi l-au interogat pe barbatul prins la furat de fier vechi, apoi l-au batut crunt.


Conform rechizitoriului, victima a fost amenintata ca daca nu va colabora, va fi împuscata si îngropata chiar în curtea SRI.

Raportul medico-legal a ratat ca victima a murit din cauza hemoragiei interne suferite în urma loviturilor.

Cei trei fosti angajati SRI se apara spunând ca daca nu ar fi respectat ordinele, ar fi fost cercetati disciplinar. Dupa scandal, toti patru au fost trecuti în rezerva.

Inapoi la insemnarea sursa   trei caporali 
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"