668_cp_Pe Blejnar nu-l cunosc


    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-dcnews.ro si Clipul intreg il gasiti pe  Sursa-youtube 

Presedintele Traian Basescu apare în stenograma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu Sorin Blejnar, stenograma aflata în dosarul penal numit “Motorina”, instrumentat pe numele fostului sef al ANAF. Daca presedintele Basescu îl saluta în 2010 prietenos pe Blejnar, “Salut Sorine!”, la mai putin de un an, în martie 2011, acelasi presedinte Basescu afirma la TVR ca “nu-l cunoaste pe Blejnar”.

Convorbirea telefonica între presedintele Traian Basescu si Sorin Blejnar nu a fost contestata de catre Administratia prezidentiala, aceasta chiar confirmând, sâmbata seara, într-un comunicat de presa, ca ”este vorba despre trei interceptari telefonice dintre domnul presedinte Traian Basescu si domnul Sorin Blejnar, iar “o lectura onesta a discutiilor indica faptul ca domnul presedinte Traian Basescu discuta cu domnul Sorin Blejnar despre recuperarea datoriilor companiei Rompetrol fata de statul român”.

Interesant este însa faptul ca, asa cum reiese din stenograma publicata de money.ro, presedintele Traian Basescu se adresa sefului ANAF în convorbirea din septembrie 2010, folosind termeni prietenosi de genul : “Salut Sorine” sau “Ma, Sorine”, pentru ca în anul urmator, în luna martie, seful statului sa declare la televiziunea publica ca nu-l cunoaste pe Sorin Blejnar.

“Pe Blejnar, nu-l cunosc. Nu-l cunosc. Înteleg ca a fost numit, ca e tehnician, n-a fost în partid. Habar n-am de unde vine Blejnar. Nu-l cunosc, de aceea nu ma pot pronunta daca este un om atins de coruptie”, declara la TVR 1, presedintele Traian Basescu, în luna martie a anului 2011.

"extras din fisierul video"
Inapoi la insemnarea sursa   668 Penalti 
Home
Published 21 Octombrie 2012
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"