668_cp Goldman Sachs


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-stirileprotv.ro 

Surpriza majora pentru colegii unui director executiv al Goldman Sachs. Acesta si-a anuntat demisia in mod public, printr-un articol scris in New York Times.

Dupa 12 ani petrecuti in firma, Smith a descris locul de munca drept "mai toxic si mai distructiv ca niciodata".

"In termeni foarte simpli, interesele clientilor continua sa fie puse in plan secund in timp ce firma opereaza si gandeste doar pentru a face mai multi bani. Goldman Sachs este una dintre cele mai mari firme de investitii din lume si este prea importanta in economie ca sa isi permita sa lucreze asa in continuare. E o diferenta atat de mare fata de firma in care am inceput sa lucrez dupa ce am terminat facultatea incat nu ma mai identific cu ea" scrie Smith in New York Times.

Printre criticile aduse, Smith spune ca a ajuns sa fie un tarabagiu ce nu ii vinde clientului intotdeauna lucrurile de care acesta are cu adevarat nevoie. Fostul director se mai intreaba si cati bani face Goldman Sachs din piata de derivate, pe care multi o considera ca fiind alcatuita din produse toxice care au avut o pronuntata influenta negativa asupra situatiei economice mondiale.

Concluzia sa: "Sper ca acesta sa fie un dus rece pentru Comitetul Director. Fara clienti nu poti face bani. Nici nu vei exista. Cei corupti trebuie neaparat eliminati din sistem".

Inapoi la insemnarea sursa   668_Penalti 
Home
Published 21 Octombrie 2012

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"