cp_În România se termina o biserica la doua zile, dar se închid trei scoli pe zi


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gandul.info si clipul pe  youtube 

În România, se termina o biserica la doua zile, în vreme ce trei scoli se închid în fiecare zi, comenteaza jurnalistii de la Deutsche Welle(DW), într-un reportaj despre Catedrala Mântuirii Neamului. Edificiul, a carui constructie avanseaza cu repeziciune, va costa aproape 600 de milioane de euro, iar guvernul pune si el umarul la ridicarea noii catedrale. Banii nu par sa fie o problema, iar actualul guvern doreste sa pastreze o relatie apropiata cu Biserica Ortodoxa Româna, spun jurnalistii.

"În ultimii 20 de ani, peste 4.000 de biserici au fost construite în România, multe cu sustinere guvernamentala. Statistic, acest lucru înseamna ca la fiecare doua zile o noua biserica este terminata. Între timp, trei scoli sunt închise îin fiecare zi si din ce în ce mai multe spitale, iar acest lucru îi nemultumeste pe multi oameni", comenteaza DW.

"Sit back and wait"
 
Inapoi la insemnarea sursa   Treziti-va dracului 
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"