cp_Un tânar a devenit faimos în New York în câteva minute


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-jurnalul.ro 

Brett Cohen, un student in varsta de 21 de ani, a reusit sa devina celebru pentru cateva minute, fiind asaltat de sute de "fani" si "fane" in New York, in Times Square, scrie Daily Mail.

Experimentul neobisnuit a avut loc pentru a arata fascinatia oamenilor pentru o celebritate.

Brett a angajat bodyguarzi, cameramani si fotografi. Planul a fost realizat de Brett si de prietenul lui, Edward Strum. Astfel, momentul de celebritate a inceput din fata studiourilor postului de televiziune NBC, de unde Brett a fost insotit de doi bodyguarzi, trei cameramani si patru fotografi. In drum spre Times Square, Brett este observat, iar lumea din jurul lui incepe sa se agite, numeroase persoane dorind sa se fotografieze cu vedeta "Brett Cohen"

"A fost un experiment social. Confirma cat de obsedati sunt oamenii de celebritate si de faima", a spus Brett.

"Cred ca este o persoana excelenta. Cred ca va avea o cariera si un viitor prosper in industria cinematografica", "Tocmai m-am fotografiat cu el si ma simt speciala. Nu pot sa spun decat ca este superb", "Este extraordinar. Il iubesc", se numara printre reactiile pe care "fanii" le-au avut cand l-au vazut pe Brett.

Studentul a marturisit ca a fost nevoie de 15 persoane pentru ca totul sa se desfasoare conform planului. "Fanii" au fost reali. "A trebuit sa ma comport normal. Asta a fost cel mai greu. Si am fost nevoit sa fiu zambitor continuu. Am facut aproximativ 300 de fotografii", a spus Brett.

Tanarul isi facea griji ca va interveni politia pentru ca la un moment dat se adunase foarte multa lume in jurul lui, insa, doi politisti s-au apropiat de el si au vrut si ei sa faca o fotografie cu "starul".

Ironic, dupa succesul experimentului social, Brett Cohen a devenit peste noapte cunoscut.

 

Inapoi la insemnarea sursa   Treziti-va dracului 
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"