cp_Wake the fuck up!

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-antena3.ro si clipul original pe  youtube 

Fidel sustinator al presedintelui Barack Obama, actorul Samuel L. Jackson a lansat pe internet un mesaj video în care îi îndeamna prin cuvinte destul de dure pe alegatorii lenesi sa mearga la vot, relateaza AFP.

Starul se teme ca republicanul Mitt Romney ar putea câstiga viitoarele alegeri prezidentiale din cauza unei mobilizari slabe la vot a alegatorilor democrati.

"Treziti-va dracului! ("Wake the fuck up!"), striga actorul în respectiva înregistrare spre un cuplu de parinti americani, apatici si obositi, asezati în fata televizorului.

Materialul video reprezinta un fel de ecou al cartii de succes narata de Samuel L. Jackson si lansata anul trecut în Statele Unite, intitulata "Go the fuck to sleep" (Du-te dracului sa te culci!). Cartea este scrisa pe un ton ironic si este destinata parintilor frustrati.

 

"Sit back and wait"
 
Inapoi la insemnarea sursa   Treziti-va dracului 
Home
Published 06 Octombrie 2012
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"